Witam serdecznie. Mam na imię Krystian.
Wiedzę nabytą z Waszych doświadczeń wykorzystuję do ulepszania mojej Audi 80 B4 1993 Kombi, silnik 2.0 ABK zagazowany.
Trafiłem na forum szukając informacji odnośnie przepływomierza i strzałów do kolektora...
Dziękuję za informacje, z których skorzystałem, jak również za te, na które natknę się w przyszłości. <ok>
witam Wszystkich Omen z gdańska sie kłania śmigam audi coupe 2.3E w sumie kupiłem je na handel ale bardzo polubiłem te auto i chyba je sobie zostawię obecnie czeka mnie trochę pracy przy niem ale co tam pozdrawiam wszystkich
Witam!
mam na imię Darek, zakupu Audi 80 B3 1.8 112KM dokonałem W czwartek. Posiada ono skrzynię biegów automatyczną, jestem bardzo zadowolony z zakupu. Mam nadzieję że będzie mi dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugo służyć. Jeszcze raz witam wszystkich
Cześć Bartek się kłania Właśnie od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Coupe Quattro B2 i z tej okazji chciałem się wkupić do waszego grona Pozdrawiam Bartek
Witam,
kupiłem Połowicy i ( sobie) na zimę Audika. Spodobał mi się tak, że zostanie chyba dożywotnio, brak rdzy oraz cena i dostępność części za tym przemawiają. Ogólnie samochody u mnie są do swoich ostatnich dni. W tej chwili uzbierałem 3. Rekreacyjnie Voyager 1999 -świetny samochód do spania na letnie nie zobowiązujące wypady. Do szybkiego przemieszczania się Omcia V6 1997, a na co dzień ze względu na gaz będzie B4 1993 .
Cześć wszystkim!!!
Mam na imię Sławek i jestem szczęśliwym posiadaczem audi 80 b3 którą będę dopieszczał z powodu wielkiego sentymentu dla niej.Choć nerwów napsuła :shock: Od niedawna jest audi 80 cupe którą też jak Bóg pozwoli i zdrowie wraz z kasą podciągne technicznie Większość napraw przeprowadzam sam więc trochę je obniżam
Witam. Mam na imię Daniel. Jestem posiadaczem audi 80 B4 sedan ABK z 94r, jest to moja druga 80-tka. Nie ukrywam że choruje na B4 coupe najlepiej 2,8 quattro.
Witam wszystkich Szanownych Klubowiczów! Mam na imie Aureliusz i aktualnie rezyduje w Rybniku na Śląsku. Od niedawna jestem (a jakże) szczęśliwym posiadaczem A90 z silnikiem 2.3 jest to moje drugie Audi - poprzednia 80 wyposazona byla w motor 1.6 a takze trzecie auto z koncernu VAG - poprzednio mialem Golfa 2 GTD Witam raz jeszcze wszystkich serdecznie i mam nadzieję znależć tutaj wielu przyjaciół!
Witam,
mam na imie Marcin, jestem posiadaczem Audi A4 B6 z silnikiem 1,9 tdi 130 KM. Pochodzę z okolic Bydgoszczy, ale obecnie mieszkam w Warszawie. Zainteresowałem się forum, ponieważ szykuję się do kupna b2 quattro i licze na Wasza pomoc
Witam.
Mam na imię Paweł, pomysł wstąpienia do Klubu zrodził się z chęci doprowadzenia - przy Waszej pomocy - do stanu używalności niedawno nabytej B4.
Pozdrawiam