Audi 90 B2 "5 ZYLINDER SOUND!!!!!!!!
Nie wiem kto kupi, ale myślę że się znajdzie. Idę do szkoły do Warszawy na mój wymarzony kierunek. Nie zaprzepaszczę takiej okazji. Będę studiować zaocznie i potrzebuje po pierwsze pieniążków na start, a po drugie auta ekonomicznego jak najbardziej się tylko da. Audi 90 które mam niestety jest dużym problemem. Jak się uda dobrze sprzedać to sprzedam, jak ktoś będzie chciał za 2 tysie to nie oddam, nie ma szans. Wątpię żeby dało radę kupić 90 w niezłym stanie, po sporym remoncie za małe pieniądze. W tym momencie na polskich aukcjach nie widzę żadnych 90 ątek. W Polsce stał się to samochód rzadszy od Audi Coupe. Moje auto jest zachowane w orginale. Jedynie zawias niższy i wydech pozbawiony dwóch tłumników. Poza tym niedługo żółte tablice by dostał.^^
pzdr
pzdr
No fakt, ale lakier jest tego samego koloru, więc to się raczej by zakwalifikowało. Auto muszę sprzedać bo trzeba spełniać marzenia. Moim marzeniem był taki kierunek studiów i nie ważne za jaką cenę, ale je skończę. Wtedy sobie zrobię taką 90 ątkę jakiej nie ma nikt.... puki będę dumny z tego co dokonałem z tą:)
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
AUDI nie sprzedana i nie będzie sprzedana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zostaje w garażyku na zimę, na dywaniku pod kocyczkiem. Mam dupko wozik passacika b3 w podtlenku, także audi będzie oszczędzane^^
Nic z nim nie robię. Do regeneracji jest rozrusznik, poduszki do wymiany, łożyska, możliwe że przeguby. Olej w skrzyni do wymiany. Troszkę do zrobienia zostało. Wszystkie wymienione rzeczy działają jeszcze poprawnie, ale ja lubię mieć szczególnie elementy zawieszenia NÓWKI.
Dzisiaj audi zrobiła trasę wawa - płock. spalanie 8,6. Średnio ekonomicznie^^
Zostaje w garażyku na zimę, na dywaniku pod kocyczkiem. Mam dupko wozik passacika b3 w podtlenku, także audi będzie oszczędzane^^
Nic z nim nie robię. Do regeneracji jest rozrusznik, poduszki do wymiany, łożyska, możliwe że przeguby. Olej w skrzyni do wymiany. Troszkę do zrobienia zostało. Wszystkie wymienione rzeczy działają jeszcze poprawnie, ale ja lubię mieć szczególnie elementy zawieszenia NÓWKI.
Dzisiaj audi zrobiła trasę wawa - płock. spalanie 8,6. Średnio ekonomicznie^^
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80