No nie mów. <lol>spaykee pisze:do webasto potrzeba paliwa, webasto na LPG nie bangla
E tam, na tą 5-cio litrową bańkę, zawsze jakoś uściubiesz.spaykee pisze:ja mimo, że bardzo lubię zapach benzyny, tak mnie na nią nie stać
przejeżdżam 230km, tankuję 23 litry gazu. <ok>Zayebatsu pisze: Jak emeryt?? Bo co jak co ale żeby 2.3 dyszke gazu wciągało to nie uwierzę
Ewidentnie ktoś Cię oszukuje :roll: pytanie tylko kto <mikolaj>spaykee pisze:przejeżdżam 230km, tankuję 23 litry gazu. <ok>Zayebatsu pisze: Jak emeryt?? Bo co jak co ale żeby 2.3 dyszke gazu wciągało to nie uwierzę
dziś zrobiłem 302km, z tego 30km to czyste miasto (zimny silnik, robilem to dwa dni), pozostale 270 to trasa + dawanie do odciecia na lotnisku <ok> <ok> zatankowałem 29,8 litra <ok>
wiesz ziomuś, nie wiem co Ty masz napsute u siebie, że Ci pali czort wie ile, ale mój właśnie tak pali. Tankowania nie kłamią. :mrgreen: nie mam komputera pokładowego, który zawsze oszukuje, tu są czyste litry na kilometry. <ok> No i inna rzecz, raz po samym mieście i zawsze na ssaniu wyszło mi spalanie 16,5l ale 200km robiłem przez dwa tygodnie i najdłuższe odcinki jakie jeździłem to było 50m, chwilę czekania aż się rozgrzeje i ogieńZayebatsu pisze: Ewidentnie ktoś Cię oszukuje :roll: pytanie tylko kto <mikolaj>