B5 AEB od Plastucha
Karol nie dostałem PW z moim kontem są chyba jakies problemy bo już kilka osób mi pisało a nie dostawałem wiadomości Mój tel. 515053403
Kilka strzałów na szybko
Oczywiście kratki wpadna jakoś na dniach a i pewnie w praniu wyjdą jeszce jakies przeróbki więc się nie łame
Jak sie odkuje troche z kasą to kupie jeszcze złączki silikonowe i pożądne opaski zaciskowe, będzie fpytke
Kilka strzałów na szybko
Oczywiście kratki wpadna jakoś na dniach a i pewnie w praniu wyjdą jeszce jakies przeróbki więc się nie łame
Jak sie odkuje troche z kasą to kupie jeszcze złączki silikonowe i pożądne opaski zaciskowe, będzie fpytke
Zderzak ogarnięty w 100% juz od kilku dni nic nie pręży wszystko ładnie sie zapieło i kratki też wpadły na miejsce Zawsze można wyjąc jak mi cos odj@bie :mrgreen:
Nie robił bym wpisu gdyby nie fatk że strzelił mi dziś pasek alternatora razem z napinaczem (tzn. napinacz trzeba było zmienić bo lichutki i niewiadomo ile by pociągnoł)
A miały byc halogeny w zderzaku
Nie robił bym wpisu gdyby nie fatk że strzelił mi dziś pasek alternatora razem z napinaczem (tzn. napinacz trzeba było zmienić bo lichutki i niewiadomo ile by pociągnoł)
A miały byc halogeny w zderzaku
Siemka chłopacy!!! Zapadłem w sen zimowy Studia mi zabieraja teraz sporo czasu (praca magisterska) auto tylko wozi mi dupsko nic się przy nim nie dzieje. Ale już się ogarniam powoli. Kupiłem troche nierdzewki będe rezał TiP-a na dniach. Pewnie tu cos napisze wstawie jakis foty z prac. Pozatym musze zrobic uszczelniacz wału, cieknie z niego to może sprzęgło zrobie przy okazji bo już wysoko bierze. I powoli sie bede przygotowywał do sezonu może felgi pomaluje :mrgreen:
Krzycha muimy się jakos ustawić bo zapominam jak wygladasz :mrgreen:
Krzycha muimy się jakos ustawić bo zapominam jak wygladasz :mrgreen:
Pora coś tu wreszcie napisać o modach, jak pisałem wcześniej kupiłem troche nierdzewki i próbuje ogarnac sobie tip-a po wstępnych pomiarach powinno to mniej więcej tak wygladac:
Jeszcze musze wykabinować jak podłączyć filterek odmy ale to już po skleceniu wszystkiego do kupy bo wypadnie on w okolicy spawu a bez niego nie nawierce otworów
Jeszcze musze wykabinować jak podłączyć filterek odmy ale to już po skleceniu wszystkiego do kupy bo wypadnie on w okolicy spawu a bez niego nie nawierce otworów