[Audi 80 B3] białe b3 od Taktownie
Bo fakt-lampy takie stare ze az czarne, zderzaki nie pod kolor tylko jakby od innego auta (pewnie jakiegos czarnego), stalowki marne, brudne i pordzewiale no to wyglada jak zlom :mrgreen:
jakby nie patrzec Zona ma racje bo oprocz nowego lakieru to kawal zlomu, silnik do wymiany zawieszenie do remontu, no poprostu trafila kobieta z opinia idealnie
jakby nie patrzec Zona ma racje bo oprocz nowego lakieru to kawal zlomu, silnik do wymiany zawieszenie do remontu, no poprostu trafila kobieta z opinia idealnie
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2011, 21:49 przez taktownie, łącznie zmieniany 1 raz.
moja niby tez troche kuma ale jakby nie wiedziala ze na b3 sa dokladki to pewnie by nawet nie zauwazyla roznicy, za to synek nadrabia bo mimo ze nie potrafi znalezc odpowiedniego slowa jak nazwac progi to zwrocil uwage ze sa inne i ze nie ma takich "paskow" na drzwiach, chopaki to kumaja czacze od malego
Spy foto z robienia bixenonu. Jaką temperaturę żarnika proponujecie żeby najefektywniej świeciło? Miałem 8000 K kiedyś to bylem niezadowolony bo w deszczu w nocy nie dało się jeździć, + był ze wyglądało fajnie bo czysto niebiesko. 4300 czy 6000 K?
,
,
Ostatnio zmieniony 10 mar 2013, 19:02 przez taktownie, łącznie zmieniany 1 raz.
dla mnie to ryba, ma to dobrze świecić i nie rzucać się w oczy, lampa w srodku bedzie cala czarna, bo chce zachowac efekt taki jak mam teraz tylko że bez folii. Jak widać jeżdze z folia na lampach i przednich szybach i jakoś tego nei zdejmuje. Dowód mogą mi zabierać, ja przeglad zawsze przejde Jak kiedyś trafi mi sie jakis wypadek nie z mojej winy i nie wyplaca mi odszkodowania bo mialem nielegalne lampy to wtedy bede sie martwil, swoją droga jak ktoś ma się czegoś przyczepić to sie przyczepi czy to policjant, diagnosta czy ubezpieczelnia.