Audi 80 b3 Dohc total rost!!
Ja zdania nie zmieniam dalej nie podoba mi sie taka orygnalność. To psucie wyglądu samochodu. Nie po to fabryka robiła blachę w ocynku i cała resztę, żeby teraz robic z tego jeżdżący złom na kołach. Tak to wygląda tani rodzaj tuningu w odwrotna stronę. Wyjęcie spreżyn nie jest najlepszym pomysłem, chyba nie bedziesz chciał sie potem scigac na drodze. To ze masz inne Audi wogóle mnie nie przekonuje. Małolat twoje auto wiec robisz z nim co chcesz. Tyle w temacie. Chłopaki bijcie pianę dalej. :lol:shellah pisze:a patrząc na 2 pierwsze strony blee,fujj itp :lol: widać zdania się zmieniają <ok>
Ostatnio zmieniony 05 paź 2011, 19:00 przez KORU, łącznie zmieniany 1 raz.
na pocztek kup a jak chcesz to zrob samemu takie felgi
potem wykonaj takie sruby!!!
1.oryginalne sruby nawierc i zrob gwint a potem dystans dopasowany do szerokosci rantu w feldze.
2. dotnij plekse (mozna kupic w castoramie itd.) do rantu felgi tak zeby weszla w pierwszy rancik.
3.poskladaj do kupy i ciesz sie zdziwieniem ludzi <ok>
potem wykonaj takie sruby!!!
1.oryginalne sruby nawierc i zrob gwint a potem dystans dopasowany do szerokosci rantu w feldze.
2. dotnij plekse (mozna kupic w castoramie itd.) do rantu felgi tak zeby weszla w pierwszy rancik.
3.poskladaj do kupy i ciesz sie zdziwieniem ludzi <ok>
kazdy ma swoje plany auta i ja jego decyzje szanuje :mrgreen:KORU pisze:Ja zdania nie zmieniam dalej nie podoba mi sie taka orygnalność. To jest psucie samochodu. Nie po to fabryka robiła blachę w ocynku i cała resztę żeby teraz robic z tego jeżdżący złom na kołach. To taki tani rodzaj tuningu. Małolat twoje auto wiec robisz z nim co chcesz. Wyjęcie spreżyn nie jest najlepszym pomysłem i chyba nie bedziesz chcial sie potem scigac na drodze. To ze masz inne Audi wogóle mnie nie przekonuje. Chłopaki bijcie pianę dalej. :lol:shellah pisze:a patrząc na 2 pierwsze strony blee,fujj itp :lol: widać zdania się zmieniają <ok>
albo nie zmatuj zabezpiecz i pomaluj :mrgreen: zrob na oryginal <ok> heheheh
bedzie kolejne audi oryginalne
Ludzi szanuje się za to jacy są
Dzisiaj nudziło mi się więc założyłem na tył źimowe koła siadło jeszcze bardziej daje kilka fotek jak to wyglądało jeździłem i nawet fajnie:) ludzie się gapią i oto chodzi .
Arku pomysł wymiata zastosuje to ale dopiero po nowym roku bo wyjeżdżam za granice powiedzcie mi jaki rozmiar felg brać 15.16.17 i na jaką szerokość poszerzać :? żeby opone łądną dobrać do tego
Dzisiaj nudziło mi się więc założyłem na tył źimowe koła siadło jeszcze bardziej daje kilka fotek jak to wyglądało jeździłem i nawet fajnie:) ludzie się gapią i oto chodzi .
Arku pomysł wymiata zastosuje to ale dopiero po nowym roku bo wyjeżdżam za granice powiedzcie mi jaki rozmiar felg brać 15.16.17 i na jaką szerokość poszerzać :? żeby opone łądną dobrać do tego
nie klucmy sie kolego <ok> zyjmy w zgodzie swiat juz jest na tyle zepsuty ze nie warto sie kluic o to jak ma wygladac jego auto!!!!!KORU pisze:Weź sobie w B1 Coupe potłucz lampy to dopiero bedziesz miał fajnego klasyka. Przynajmniej nie bedzie wyglądał jak fabryczny oryginał. :lol: :mrgreen: Decyzja podjęta, a przecież ludzi szanuje sie też za to co robią.
kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie ) po to jest forum
ja bym zrobil 15 cali na 8 i biale opony