[80 B3 1.6TD] Podpiecie poliftowego pajaka
- Fighter001
- Forum Audi 80
[80 B3 1.6TD] Podpiecie poliftowego pajaka
Witam nabylem poliftowego pajaka od audi 80 b3 90r. jest on wraz z kostkami, podlaczylem tak jak wszystko powinno byc na probe tylko lewa kostke. Okazalo sie ze zostaly mi 3 kable ze starej kostki o oznaczeniu P L i jakis tam jeszcze. Swiatla normalnie sie wlaczaly dlugie tez ale kierunkow nie da rady kombinowalem na rozne sposoby i nic. Pomoze ktos?
kable ktore Ci zostały musisz wpiąć gdzie indziej (z tego co pamietam to do włącznika od awaryjnych w konsoli srodkowej) chyba że masz włącznik od awaryjnych w prawej stronie to wtedy musisz je podłączyć do prawej strony pająka. To powinno wystarczyć.
Podłączyć żaden problem bo takie same kolory kabli są na pewno.
Podłączyć żaden problem bo takie same kolory kabli są na pewno.
- Fighter001
- Forum Audi 80
Moze poprostu jest zepsuty? Moge go podpiac do b4 z koncowki produkcji w celu sprawdzenia? Czy tam sa takie same kostki? Wlasnie zauwazylem ze brakujace kable maja ten sam kolor po prawej stronie pajaka i je tam podpialem ale robila sie jakas zwara bo po wlaczeniu swiatel swiecil prawy kierunek i przygasaly lewe psotoje.
Ja robiłem przekładkę w tamtym tygodniu.
Nie robiłem po kolorach tylko po oznaczeniach pinów na kostkach (w większości kolory też się zgadzały).
Na starych kostkach masz wybite oznaczenia literowe i numerowe, te same numery masz na naklejkach na pająku po lifcie. Jak będziesz tak robił to trzy przewody przejdą do kostki po prawej. Musi być dobrze i na pewno nie będzie żadnej zwory.
Nie kupowałem poliftowej obudowy kolumny tylko powiększyłem otwory o ok 6 mm w kierunku deski i jest malina.
Pewnie i tak do tej pory już ogarnąłeś.
Nie robiłem po kolorach tylko po oznaczeniach pinów na kostkach (w większości kolory też się zgadzały).
Na starych kostkach masz wybite oznaczenia literowe i numerowe, te same numery masz na naklejkach na pająku po lifcie. Jak będziesz tak robił to trzy przewody przejdą do kostki po prawej. Musi być dobrze i na pewno nie będzie żadnej zwory.
Nie kupowałem poliftowej obudowy kolumny tylko powiększyłem otwory o ok 6 mm w kierunku deski i jest malina.
Pewnie i tak do tej pory już ogarnąłeś.