spaykee pisze:bo to chyba jedyny ciekawy temat na tym forum
wyskoczyl jak spaykee z konopii :mrgreen:
nie przesadzajmy jest pare jeszcze fajnych tematow z autami kazdy lubi cos innego :mrgreen: pozatym forum nie jest tylko dla autek wypasionych , to jest forum ktore ma zbierac do kupy ludzi posiadajacych audi 80 i po to tu jestesmyspaykee napisał/a:
bo to chyba jedyny ciekawy temat na tym forum
dzieki za wyroznienie <ok>spaykee napisał
znajdź mi inny naprawdę ciekawy temat, poza tym i Archiego z b1 :> reszta to próa ukręcenia z gówna bata, a rtu z gówna robi jeszcze większe gówno, ale modne gówno. Lubię to <ok>
jaka jest różnica pomiędzy rat a rost ???!StaSiu pisze:No, a Patryk robi rosta, a nie rata nie?spaykee pisze:co Ty nie powiesz?!StaSiu pisze: Rat a rost to dwie różne sprawy
spaykee pisze:reszta to próa ukręcenia z gówna bata, a rtu z gówna robi jeszcze większe gówno,
wszystko się zgadza ale trochę przeginaszspaykee pisze:takie wiadomoścvi to PRIV PAnie moderatorze, a nie zaśmiecasz temat, czytaj regulamin <ok>gibaj pisze:jak będziesz dalej wypisywał to co wypisujesz to będę usuwał a po za tym poczytaj regulamin
Poza tym, regulamin regulaminem, zdrowy rozsądek i trochę życia i humoru też by się przydało. <ok>
tam zaraz przeginam, wyrażam jedynie swoje skromne zdanie, może w troszkę innej formie niż to się przyjęło, nie piszę "WOW, jakie piękne, fajne, zrób to, zrób tamto, daj felgę, czerwone kierunki, odwiedź mój temat".... Stary, każdy ma własne podejście do tematu. <ok>gibaj pisze:
wszystko się zgadza ale trochę przeginasz
ciekawy pomysł :mrgreen: tego jeszcze nie grali :lol:van_dall pisze: Aha i jeszcze jedno... wywal wykładzinę z podłogi i... wyhoduj ...mech 8-)
to jeszcze sobie chłopaki wyszukajcie co znaczy cult i german, i będziecie mieli najciekawsze "gatunki" tuningu <ok>archi-85 pisze:dzieki stasiu teraz juz wiem ze małolat ma rosta :mrgreen: