[B3 90 Q US] Czyli zabawka na zimę
Ano nie jestem na bieżąco. Ehhh te trendy motoryzacyjne... To że miałem świecące wentylki, które zmałpowałem to swoją drogą. Różowy kolor śmiem twierdzić, że pasował do mojego łososiowego BeTrzy... Ale nic nie pobije zenona H4 w twoim katalogowym C3!zgredek27 pisze:nudas pisze:Nie filozuj, bo się smiałeś ze świecących wentylków, a potem zmałpowałeś i mówiłeś wszystkim, że to Twój pomysł, to raz, dwa neon na tablice na pewno dobierze gustowny, nie taki świński róż jak ty do B3, trzy teraz się nie nakleja pajoniera, tylko WEMF, nie jesteś na bieżąco :>JPJ pisze:Moje sugestie co do auta:
1)Powinieneś dać pokrowce na siedzenia
2)Zamontować neony
3)Musowo tani gaz!
4)Naklejka Pajonioer na tylnej szybie
5)Stalówki z dobra nalewajką na zimę
6)Podłokietnik z allegro!
<ok> <ok> <ok> nie będzie, nic nie będzie <rotfl>
Zgredek powinieneś to doturbić i wsadzić WEMFa!
JPJ pisze:Ano nie jestem na bieżąco. Ehhh te trendy motoryzacyjne... To że miałem świecące wentylki, które zmałpowałem to swoją drogą. Różowy kolor śmiem twierdzić, że pasował do mojego łososiowego BeTrzy... Ale nic nie pobije zenona H4 w twoim katalogowym C3!zgredek27 pisze:nudas pisze: Nie filozuj, bo się smiałeś ze świecących wentylków, a potem zmałpowałeś i mówiłeś wszystkim, że to Twój pomysł, to raz, dwa neon na tablice na pewno dobierze gustowny, nie taki świński róż jak ty do B3, trzy teraz się nie nakleja pajoniera, tylko WEMF, nie jesteś na bieżąco :>
<ok> <ok> <ok> nie będzie, nic nie będzie <rotfl>
Zgredek powinieneś to doturbić i wsadzić WEMFa!
Panowie... zapomnieliście o najważniejszym nie przemijającym trendzie .... zenon + parujące lampy <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Wystarczy,jak jest odpowiedni kierownik i opona porządna.zgredek27 pisze:NG zostaje, zadnych planow na nic innego nie ma. A reszte czas pokaże Zobaczymy w zimie, ale powinno wystarczyc do zabawy na białym.
Zainwestuj w dobrą(czytaj max.3lata i min.6mm bieżnika) zimówkę,każda złotówka się zwróci jak posypie.
Ładna 90tka,gratuluje zakupu <ok>
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80