Audi Coupe typ85 2.2 kx total seria nowe foty strona 1
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
żeby nie było, że nic nie robię przy aucie, no fakt chwilowo nic, ale auto dostanie kilka fantów na nowy sezon czyli czarniejszy tyłek, żółte amory, blos i pewnie jakaś konserwacja
lampy już zamontowane <ok> z bagaja wyleciała tuba a zamiast tego pod wzmak podpiąłem elipsy jbl, z którymi nie miałem co zrobić, całość umocowałem na półce którą umieściłem w schowku na szyber, dzięki temu zyskałem trochę więcej przestrzeni, a takie było założenie :mrgreen:
ogólnie czarne lampy świecą dużo wyraźniej niż poprzednie
lampy już zamontowane <ok> z bagaja wyleciała tuba a zamiast tego pod wzmak podpiąłem elipsy jbl, z którymi nie miałem co zrobić, całość umocowałem na półce którą umieściłem w schowku na szyber, dzięki temu zyskałem trochę więcej przestrzeni, a takie było założenie :mrgreen:
ogólnie czarne lampy świecą dużo wyraźniej niż poprzednie
a no lampy żem wyrwał na internecie i w pl że tak powiem :mrgreen:
a wydech drażni, spuszczam się nad nim już jakiś czas i mam nadzieję że wyleci cały i coś się ulepi z kumplem, bo mam drugi wypalony tylko końcówka to rynna i trzeba go poprawić delikatnie, ale ja nie mam kanału ani migomatu, więc muszę zdać się na kogoś i to dlatego jeszcze jest seria <ok>
a wydech drażni, spuszczam się nad nim już jakiś czas i mam nadzieję że wyleci cały i coś się ulepi z kumplem, bo mam drugi wypalony tylko końcówka to rynna i trzeba go poprawić delikatnie, ale ja nie mam kanału ani migomatu, więc muszę zdać się na kogoś i to dlatego jeszcze jest seria <ok>
- AudiLaziska
- Forum Audi 80