Prośbę mam wielką, Nie odpowiadajcie na źle nazwane tematy, bo one i tak trafiają do kosza a Wy marnujecie swój cenny czas
Nieodpowiadajcie na źle nazwane tematy!
Nieodpowiadajcie na źle nazwane tematy!
Panowie!
Prośbę mam wielką, Nie odpowiadajcie na źle nazwane tematy, bo one i tak trafiają do kosza a Wy marnujecie swój cenny czas
No nieładnie Franek, regulaminu się nie czytałoFranoF1 pisze:czyli mamy je kasowac? Dobrze Cie rozumie Jmm :roll:
Hmm, no ja sobie tego nie przypominam, Ty z Cobra byłes za edycją, ja zawsze optowałem za kasowaniem temacikówDoc pisze:No proszę. Nie chce mi się szukać, ale jeszcze niedawno na moje propozycje kasowania tematów ktoś krzyczał, lepiej edytować i dopisywać
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
No i dochodzimy w ten sposób do czegoś na kształt anihilacji moralności, i pozostaje nam chyba tylko estetyczna kontemplacja umoralniających Twoich przekazów.jmm pisze:Anihiluja się
Jednakowoż JMM, reasumując teraz retrospekcje doszedłem do konkluzji, iż Twoje aforyzmy są mylne ze względu na ich złe uselekcjonowanie, ale biorąc pod uwagę przeistoczony energetyzm Twojego deizmu kreatywno mistycznego w działanaich moderatora, a to czy Twoja ortodoksyjność resublimuje jakieś struktualizmy egzystencjalne ocenią userzy.
Przyznam, że nie mogę na takim poziomie z Tobą konwersować ponieważ egzystujesz w dołku intelektualnym co aktualnie koliduje z moimi imperatywami.
Reasumując wszystkie predykaty tego wątku stwierdzam Jakubie, iż cierpisz na marazm spowodowany występowaniem ciągłych konfabulacji i iluzji źle nazwanych tematów.
Łącząc mimo wszystko wyrazy szacunku
Doc
ostro :mrgreen: :lol: , co ty popalasz :?: :lol:Doc pisze:No i dochodzimy w ten sposób do czegoś na kształt anihilacji moralności, i pozostaje nam chyba tylko estetyczna kontemplacja umoralniających Twoich przekazów.jmm pisze:Anihiluja się
Jednakowoż JMM, reasumując teraz retrospekcje doszedłem do konkluzji, iż Twoje aforyzmy są mylne ze względu na ich złe uselekcjonowanie, ale biorąc pod uwagę przeistoczony energetyzm Twojego deizmu kreatywno mistycznego w działanaich moderatora, a to czy Twoja ortodoksyjność resublimuje jakieś struktualizmy egzystencjalne ocenią userzy.
Przyznam, że nie mogę na takim poziomie z Tobą konwersować ponieważ egzystujesz w dołku intelektualnym co aktualnie koliduje z moimi imperatywami.
Reasumując wszystkie predykaty stwierdzam Jakubie iż cierpisz na marazm spowodowany występowaniem ciągłych konfabulacji i iluzji źle nazwanych tematów.
Łącząc mimo wszystko wyrazy szacunku
Doc
No właśnie zauważyłem, że dość często naprodukuję się przy źle nazwanym temacie, a potem całe te moje wypociny znikają gdzieś w niebycie.
Wszystko fajnie bo to zgodnie z regulaminem, ale to ja potem dostaję e-mail z prośbą o poradę a wtedy to już wybaczcie, ale nie chce mi się pisać tego samego drugi raz. Klubowicz się zniechęca do forum (bo mu wykasowano temat) i do mojej osoby (bo nie odpowiadam na ich problem drugi raz). Przyznam się, że takie znikające tematy zniechecają również mnie do stukania w klawisze. Nie znam się na tym, ale wydaje mi się, że da się ułożyć jakiś szablon pomocny przy zakładaniu tematów, który pozwoli zwłaszcza młodym klubowiczom trafić w gusta admina.
Może przed wstawieniem nowego tematu przez "młodego" klubowicza zrobić mu obligatoryjnie teścik ze znajomości regulaminu? Chłopak jakby miał przebrnąć przez kilkanaście pytań to i może nauczyłby się "szukajki" używać.
Pozdrawiam.
Wszystko fajnie bo to zgodnie z regulaminem, ale to ja potem dostaję e-mail z prośbą o poradę a wtedy to już wybaczcie, ale nie chce mi się pisać tego samego drugi raz. Klubowicz się zniechęca do forum (bo mu wykasowano temat) i do mojej osoby (bo nie odpowiadam na ich problem drugi raz). Przyznam się, że takie znikające tematy zniechecają również mnie do stukania w klawisze. Nie znam się na tym, ale wydaje mi się, że da się ułożyć jakiś szablon pomocny przy zakładaniu tematów, który pozwoli zwłaszcza młodym klubowiczom trafić w gusta admina.
Może przed wstawieniem nowego tematu przez "młodego" klubowicza zrobić mu obligatoryjnie teścik ze znajomości regulaminu? Chłopak jakby miał przebrnąć przez kilkanaście pytań to i może nauczyłby się "szukajki" używać.
Pozdrawiam.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
W zasadzie ani zamykanie, ani usuwanie nic nie da.
Zawsze nowy user będzie popełniał te same błedy.
Nie wiem czy widzicie, ale od dawna już dodany przeze mnie jest tekst w oknie pisania nowego tematu. Na górnej belce nad polem służącym do pisania tekstu jest nie tylko informacja, ale i odnośnik.
Cóź więcej możemy zrobić ?
Do każdego maila powiadamiającego, przesyłanego przez forum załączony jest tekst z informacją o poprawnym nazywaniem tematów i linkiem do instrukcji. Otrzymuje to również osoba rejestrująca się.
O regulaminie nie wspomne i przyklejonych informacjach w każdym dziale.
Mimo wszystko - wiem, że wkurzające to jest - ale musimy nadal zwracać uwagę na czerwono aby sami to poprawiali. Nie poprawiać za nich. Pamiętajcie jednak, aby nie edytować postu i tam doklejać własne info, tylko dać nowy post ( w tym przypadku )
Następnym krokiem wysłana PW.
W ostateczności zamknąć temat, ale nie usuwać.
Zawsze nowy user będzie popełniał te same błedy.
Nie wiem czy widzicie, ale od dawna już dodany przeze mnie jest tekst w oknie pisania nowego tematu. Na górnej belce nad polem służącym do pisania tekstu jest nie tylko informacja, ale i odnośnik.
Cóź więcej możemy zrobić ?
Do każdego maila powiadamiającego, przesyłanego przez forum załączony jest tekst z informacją o poprawnym nazywaniem tematów i linkiem do instrukcji. Otrzymuje to również osoba rejestrująca się.
O regulaminie nie wspomne i przyklejonych informacjach w każdym dziale.
Mimo wszystko - wiem, że wkurzające to jest - ale musimy nadal zwracać uwagę na czerwono aby sami to poprawiali. Nie poprawiać za nich. Pamiętajcie jednak, aby nie edytować postu i tam doklejać własne info, tylko dać nowy post ( w tym przypadku )
Następnym krokiem wysłana PW.
W ostateczności zamknąć temat, ale nie usuwać.
@czarekj
Dla tego właśnie apeluje, żebyś nie marnował czasu na kogoś, kto nie poświecił chocby 5 minut na przeczytanie regulaminu
@Doc
Jak bedziesz dawal posty przypominajace o prawidlowym nazywaniu tematu, albo zamykał to zrobi się straszny śmietnik, jak ktoś bedzie korzystał z szukajki. Ja dalej bedę kasował
PS po skasowaniu posta delikwent zazwyczaj zaklada nowy temat dobrze nazwany, przetestowane
Dla tego właśnie apeluje, żebyś nie marnował czasu na kogoś, kto nie poświecił chocby 5 minut na przeczytanie regulaminu
@Doc
Jak bedziesz dawal posty przypominajace o prawidlowym nazywaniu tematu, albo zamykał to zrobi się straszny śmietnik, jak ktoś bedzie korzystał z szukajki. Ja dalej bedę kasował
PS po skasowaniu posta delikwent zazwyczaj zaklada nowy temat dobrze nazwany, przetestowane
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Faktjmm pisze:PS po skasowaniu posta delikwent zazwyczaj zaklada nowy temat dobrze nazwany, przetestowane
Edit: a powiedzcie mi proszę czy nazywanie dotyczy wszystkich działów czy tylko technicznych, bo już się trochę pogubiłem.