[Audi_B1_1.8_GZ] nowa tapicerka
- roodster80s
- Forum Audi 80
czerwone podswietlenie jest tylko pod deska i siedzeniami, na zdjeciach widac moczna czerwien ale na zywo jest to swiatlo wiele slabsze i tak bardzo tego nie widacTighe pisze:archi-85, te czerwone podświetlenie to chyba pierwsza modyfikacja jaka mi w Twoim aucie nie pasuję, nie myślałeś zamienić tego na zwykłe białe żarówki ? Chyba, że Tobie tak się podoba
teraz bede robil podswietlenie silnika. zrobie cos w stylu gabloty z eksponatem. Bedzie ladnie chrom sie swiecil <ok>
chodzi ci o glosniki?? nie chcialem dziurawic boczkow w drzwiach a w desce nie ma miejsca a gdzies musialem wstawic robilem sam na tokarce wytoczylem mocowanie potem ze styropianu dotarlem takie obudowy ofoliowalem ,zalałem zywica z mata,wydlubalem styropian ,wykitowalem ,dotarlem i pomalowalem <ok>skoti pisze:Podświetlenie jak dla mnie mówiąc delikatnie to kiszka, a skrobnij coś na temat CA interesują mnie te zabudowy w nogach co ,jak, za ile i po co :mrgreen:
slonik fotki super :)dzieki wielkie
musze cos zrobic z sruba od kola rozrzadu bo kiepsko wyglada
skoti pisze:Jakieś foto masz? jak obliczyłeś litraż obudowy pod głośnik Ja już jedne boczki poharatałem i wolał bym teraz tego uniknąć dlatego szukam koncepcji
nie liczylem pojemnosci
http://imageshack.us/g/43/060129202445.jpg/
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK