[All] Zderzak przedni -zmiana na rs2 lub competition ?
Cześć,
Mam pytanie odnośnie zderzaka , nie pytam tutaj o materiał, ale o wykonanie i zbliżenie do oryginału. Czy ktoś zakładał laminat do swojego auta, czy po profesjonalnym przygotowaniu i polakierowaniu trudno jest odróżnić czy to podróbka czy oryginał? Porównuję zdjęcia oryginalnych RS2 i różnic nie widzę, oczywiście poza kratką.
Mam pytanie odnośnie zderzaka , nie pytam tutaj o materiał, ale o wykonanie i zbliżenie do oryginału. Czy ktoś zakładał laminat do swojego auta, czy po profesjonalnym przygotowaniu i polakierowaniu trudno jest odróżnić czy to podróbka czy oryginał? Porównuję zdjęcia oryginalnych RS2 i różnic nie widzę, oczywiście poza kratką.
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2011, 08:35 przez bigben, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
ogolnie rzecz biorac zderzak ze zdjecia na aukcji posiada gore od cfl, a dol od rs2, gora nie ma poprostu uskoku pod grill i ogolnie w moich oczach ten pseudo rs2 nie wydluza samochodu tak jak prawdziwy rs2
prawdopodobnie zrobione zostalo VT, choc nie przecze ze takie dokladki do clf'a moze tez da sie zrobic... druga sprawa nie wzorowal bym sie na zdjeciach ktore nie sa robione gdzies na czyims placu przed domem, a wlasnie tak wycukierkownego samochodu w fotoszopie
prawdopodobnie zrobione zostalo VT, choc nie przecze ze takie dokladki do clf'a moze tez da sie zrobic... druga sprawa nie wzorowal bym sie na zdjeciach ktore nie sa robione gdzies na czyims placu przed domem, a wlasnie tak wycukierkownego samochodu w fotoszopie
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
nie no moj plastikarz nie narzekal na spawanie mojego eresa, naromiast nie rozumiem oburzenia w stosunku do tworzywa ABS i porownywania go do laminatu, pozatym sam laminat laminatowi nie rowny, sam Atlas widziales laminat niemieckiej produkcji na cabsie od Tomka z Poznania, z reszta sam chyba miales rs2look zderzak przod wlasnie niemieckiej produkcji bo nie narzekales na niego... polskie szito laminaty to jest dopiero twardy jak skala produkt ktory peka pod byle obciazeniem... takze nie wiem o czym tu wogole jest mowa, co swiat to inny material
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: