Deskorolka
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
dokładnie Ale ja nie piszę tego w złym mniemaniu, mam nadzieję, że przyjedziemy w przyszłym sezonie na jakiś większy zlot, choćby na Nysę :->
Swoją drogą bardzo ciekawie będą musiały wyglądać jak obok siebie będą stać
https://picasaweb.google.com/1178847005 ... 7007490450
brakuje mu jeszcze dwóch rzeczy, ale to do wiosny będzie ogarnięte
Swoją drogą zastanawialiśmy się jak bo to cab wyglądał na tyle RSowym
Swoją drogą bardzo ciekawie będą musiały wyglądać jak obok siebie będą stać
https://picasaweb.google.com/1178847005 ... 7007490450
brakuje mu jeszcze dwóch rzeczy, ale to do wiosny będzie ogarnięte
Swoją drogą zastanawialiśmy się jak bo to cab wyglądał na tyle RSowym
U lipa nie ładnie tak kopiowac cudze pomysły tuningowe. Ja tez mam kilka pomysłów ale nic nie powiem, nawet za dopłatą :mrgreen: Jak widać mało kto ma osłonę pod silnik do zderzaka RS2.
Ostatnio zmieniony 10 paź 2011, 18:43 przez KORU, łącznie zmieniany 1 raz.
tu nie chodzi w sumie o kopiowanie, a iście w dobrym kierunku jeżeli chodzi o modzenie ale nie zaprzeczę, wzorowałem się na aucie Kolczata, bo mi się bardzo podoba i szanuję go za wkład i serce do swojego samochodu, a osłonę pod silnik z audi rs2 mam, lecz leży pod balkonem nie założona, ponieważ czeka mnie jeszcze małe klejenie zderzaka a z tego co wiem to cabrioletów z frontem rs2 jest kilka na forum.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
ej no sluchajcie, kazdy widzi ze nie obralem jakiejs nowej drogi, tylko to co robi sie na zachodzie, wiec nie jestem jakims tam guru, mnie sie tak podoba i dlatego tez Damianowi sie to spodobalo, tyle w temacie, nie mam nic przeciwko jego samochodowi tym bardziej ze jest podobny do mojego, a jak chcesz miec taki jak ja mialem do tej pory to felgi i tak sa na przehandlowanie, bo planuje inne na przyszly sezon
Akurat robie tak samo ponieważ same sprezyny obniżające to nietrafione rowiązanie. :roll: Mam dość braku komfortu. Jest tak twardo że czuć każdą nierówność drogi. Nawet jak najezdżam na chusteczkę na ulicy. <ok> Jezeli zawieszenie to tylko kompletne gwintowane z regulacją twardości. Kolczat ma gwinta wiec u niego jest git.dydo85 pisze:ja na zime wrzucam serie a moja zawiecha idzie weck :mrgreen:
KORU, Ty tą kozę masz twardą? Bo samochód jak go widują pod polibudą na wybrzezu wyspiańskiego wygląda na serię... ale moze to tylko złudzenie...KORU pisze:Akurat robie tak samo ponieważ same sprezyny obniżające to nietrafione rowiązanie. :roll: Mam dość braku komfortu. Jest tak twardo że czuć każdą nierówność drogi. Nawet jak najezdżam na chusteczkę na ulicy. <ok> Jezeli zawieszenie to tylko kompletne gwintowane z regulacją twardości. Kolczat ma gwinta wiec u niego jest git.dydo85 pisze:ja na zime wrzucam serie a moja zawiecha idzie weck :mrgreen: