No to pięknie. :mrgreen:dydo85 pisze:szuan napisał/a:
zderzak coupe/cabV6 w drodze do nowego wlasciciela pod górami
narazie utknął bo avant stoi w garazu bez alternatora :evil:
B4 limo AAH - FILM.ik s46
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
dzis dobilem targu :mrgreen:
mam biale moje pierwsze biale kierunki z cabFL dzieki harry i kolczat (€ przesle Ci w polowie tygodnia)
oraz opchnąlem dydowi kolenjny element plastikowej ukladanki, oslone aku z podszybia
aaaaa i podobno auto juz gada :mrgreen: okazalo sie, ze napiecie w przeplywce wynosilo 5V :shock: jutro postaram sie odebrac auto, magikowi od wyprowadzenia nowego zderzaka nakopie do tylka i sam go wykoncze, bo musze pedzic w niedziele do warszawy, a bez zderzaka niebardzo mi sie to widzi, no chyba że LTkiem...
mam biale moje pierwsze biale kierunki z cabFL dzieki harry i kolczat (€ przesle Ci w polowie tygodnia)
oraz opchnąlem dydowi kolenjny element plastikowej ukladanki, oslone aku z podszybia
aaaaa i podobno auto juz gada :mrgreen: okazalo sie, ze napiecie w przeplywce wynosilo 5V :shock: jutro postaram sie odebrac auto, magikowi od wyprowadzenia nowego zderzaka nakopie do tylka i sam go wykoncze, bo musze pedzic w niedziele do warszawy, a bez zderzaka niebardzo mi sie to widzi, no chyba że LTkiem...
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jeszcze brakuje mi dwoch uszczelek, jedna duza w srodek ssącego i jedna łącząca przepustnice.
Jutro rozpołowie kolektor i wymyje do w srodku, bo zauwazylem sporą ilość oparow olejowych...
z tego miejsce bardzo dziekuje użytkowniką z tego forum, czyli żana i paweł, którzy przeslali mi częsci do sprawdzenia, czy wszystko gra polecam interesy z tymi ludźmi!
ps. ostatnie elementy układanki mi pozostaly do sprawdzenia:
4a0 205 351 moduł zapłonowy(brązowa kostka)
0208 120 431 lub 078 133 154 potencjometr przepustnicy (czarna kostka z dołu)
077 133 467 silnik krokowy