[Audi_B1_1.8_GZ] nowa tapicerka
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Aj tam Irek nie wiem o czym prawisz ale jeżeli to to co myślę to ta pani tylko przeszkadzała.IC69 pisze:Sławek, wydaje mi się, że taki filmik może spowodować zupełnie inną reakcje organizmu. :->
deejay.ftb mam nadzieję że jak ty będziesz robił po swojemy nie będzie żadnych takich przeszkadzajek na archiego cudzie. Ewentualnie jakiś ŻółF dopuszczalny. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ogladałem ten film juz rano ale wczoraj mialem pepkowe kolegi (najebali..... sie tak ze atlas w grabinie przy nas to abstynent) i dzis rano nie bylem w stanie dokladnie przestudiowac filmu ale teraz zobaczylem go z 10 razy!!slonik gdzie dorwales ten filmik??
1.audiczka jest super!!
2.srodek jej mnie rozwala!!!
3. deska rozdzielcza zaczyna juz jej pekac(widzialem pierwsze oznaki!!)
4.felgi mi nie bardzo pasuja do tego auta!
5.nie posikalem sie ani posralem bo to nie moja heheheheh
5. koles ma ksywe archi
6.ta dziewczyna jest ladna ale psuje naprawde efekt filmu ktos przekombinowal
7. szyba ma paski tak jak moja
8. fajnie ze mam innne zderzaki bo te nie bardzo mi sie podobaja a mialem zakladac je
9. widzialem ladniejsze auta
1.audiczka jest super!!
2.srodek jej mnie rozwala!!!
3. deska rozdzielcza zaczyna juz jej pekac(widzialem pierwsze oznaki!!)
4.felgi mi nie bardzo pasuja do tego auta!
5.nie posikalem sie ani posralem bo to nie moja heheheheh
5. koles ma ksywe archi
6.ta dziewczyna jest ladna ale psuje naprawde efekt filmu ktos przekombinowal
7. szyba ma paski tak jak moja
8. fajnie ze mam innne zderzaki bo te nie bardzo mi sie podobaja a mialem zakladac je
9. widzialem ladniejsze auta
kilka pytan
czy butla okolo 10-15 litrow starczy?
czy kompresor 80l/min da rade?
dlaczego wszedzie pisza 8 elektrozaworow jak mozna dac 2+2 czyli po 1 spustowym i zasilajacym na przod i tyl
czy przewody dac 8 czy 10 pomimo tego ze zawory maja 6 to w przyszlosci moge dac lepsze wiec 10 by byly na przyszlosc
czy ktos ma filmik jak chodza na zaworach od gazy o przepustowosci fi 6 i przewodach 8 lub cos podobnego?
czy butla okolo 10-15 litrow starczy?
czy kompresor 80l/min da rade?
dlaczego wszedzie pisza 8 elektrozaworow jak mozna dac 2+2 czyli po 1 spustowym i zasilajacym na przod i tyl
czy przewody dac 8 czy 10 pomimo tego ze zawory maja 6 to w przyszlosci moge dac lepsze wiec 10 by byly na przyszlosc
czy ktos ma filmik jak chodza na zaworach od gazy o przepustowosci fi 6 i przewodach 8 lub cos podobnego?
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
na jedno podniesienie starczy, chcesz zabawe to 20+archi-85 pisze:czy butla okolo 10-15 litrow starczy?
a czemu ma nie dać? wszystko zalezy od tego, czy chcesz robic szoł.archi-85 pisze:czy kompresor 80l/min da rade?
8elektrozaworow dlatego, ze mozna w ten sposob zrobic sterowanie kazdym kolem osobnodlaczego wszedzie pisza 8 elektrozaworow jak mozna dac 2+2 czyli po 1 spustowym i zasilajacym na przod i tyl
ps. zawory z LPG (1/8") nie mają tłoka fi 6mm, tylko przyłącze moje 1/2" mają tłoczek 7mm, przylacze 12.x mm
ps2. jesli zawory przednie np dasz w podszybiu to w przewodach objetosciowo jakis litr sie zmiesci jak dasz cos wiekszego i kompresor bedzie musial dluzej dmuchac, a jak dasz w bagazniku zawory do sterowania przodem to masz duze straty bo powietrze musi dodatkowo pokonac cale auto i dopiero trafia do poduch.
ps3. widzialem ktos zastosowal na wojnie PP w swoim jakims tam aucie zawory mechaniczne i dawalo swietnie rade, bo nie bylo bawienia sie w ciagniecie kabli, tylko z tunelu srodkowego wystawaly dwie male dzwigienki (jak wlaczniki) i hulało aż miło (te zawory są chyba polowe tansze niz elektro)
pzdr