[B4 all] Zamienniki halogenów
I tutaj sie mylisz... producenci w wielu przypadkach dokładali kabli w razie potrzeby doposażenia...działemJarewa pisze: Moim zdaniem żadne nie miały. Te co miały musiały być podłączone kiedyś. Producent nie pozwalał by jakieś kabelki dyndały bez potrzeby.
Kilka 80tek w życiu robiłem i troche wiązek widziałem
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Jedyny jaki kabelek widziałem luźniejszy co każdy o to pyta to do czujnika poziomu płynu i radio .
No i też trochę grzebałem w kilku autach.
A z drugiej strony wiem że teraz wydaje się nie możliwe, ale czy składając auto mieli gotowe wiązki czy robili je w samochodzie. Bo gdyby korzystali z gotowców to by musieli mieć z 40 odmian samej wiązki konsoli. Nie wspomnę o wiązki do bagażnika.
No i też trochę grzebałem w kilku autach.
Producent raczej nie przewidywał doposażenie. (nie mowie tu o ABS czy AirBag czy elektryczne szyby) Auta musiały być robione na zamówienie konkretne. A twierdze dla tego że nawet głupiego kabelka nie położyli do wzmacniacza anteny w szybie, tylko dali jako doposażenie osobno.maciek12 pisze:producenci w wielu przypadkach dokładali kabli w razie potrzeby doposażenia
A z drugiej strony wiem że teraz wydaje się nie możliwe, ale czy składając auto mieli gotowe wiązki czy robili je w samochodzie. Bo gdyby korzystali z gotowców to by musieli mieć z 40 odmian samej wiązki konsoli. Nie wspomnę o wiązki do bagażnika.