[All] Modyfikacje - Zawieszenie, sprężyny amorki, gwint
czy mogl by mi ktos wyjasnic czym sie maja roznic sprezyny b3 i b4, bo chcialem zarzucic do siebie lekka glebe -40 na seryjnych amorach i zalezy mi na jakis dobrych springach, a z tego co czytalem na forum to jamex nie jest taki zly
Ostatnio zmieniony 11 gru 2011, 19:57 przez Pavell, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
kup sobie weitec i bedzie cacy - jamex to lipa zwlaszcza jezeli chodzi o powloke lakierniczaPavell pisze:czy mogl by mi ktos wyjasnic czym sie maja roznic sprezyny b3 i b4, bo chcialem zarzucic do siebie lekka glebe -40 na seryjnych amorach i zalezy mi na jakis dobrych springach, a z tego co czytalem na forum to jamex nie jest taki zly
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
skąd?UFOtm pisze:kup sobie weitec
http://www.weitec.pl/rezultaty2.php?wyrazenie=audi%2080
A MTS jakie są jakościowo?
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
UFOtm, jezdzilem na jamexach przez rok, lacznie z ima i na wiosne ostatnia sciagalem z auta umylem carsherem i sprzedalem dydowi, on tez nie narzekal i sprzedal kolejnemu klubowiczowi, wiec nie moge sie zgodzic z Twoimi slowami, jezeli chodzi o mts to tez klasa jamexow niby zadnej roznicy, a dostepnosc 100% i cena nie najgorsza, oczywiscie w razie okazji warto brac markowe H&R KW czy waitec bo latwiej pozneij sprzedac
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Na wiosnę będę miał springi weiteca do sprzedania. 60/40 około do quattro sedan/avanteSPe pisze:skąd?UFOtm pisze:kup sobie weitec
http://www.weitec.pl/rezultaty2.php?wyrazenie=audi%2080
A MTS jakie są jakościowo?