Pasta do butów, jest do butów. Jest taka pasta do mycia rąk z lakierów (wiem, pasta do mycia rąk, jest do mycia rąk :mrgreen: ). Musiałbyś popytać o nią w mieszalniach lakierów, lub w sklepach z artykułami lakierniczymi. Ona jest lekko ścierna, wiec musiałbyś wykonać próbę, gdzieś w niewidocznym miejscu deski, czy nie zrobi jej krzywdy.znajomy mi doradził żeby pastą do butów lekko
[All 80] Zapylona deska rozdzielcza - jak to wyczyścić ?
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
- elektronic
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- elektronic
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław
Plak jest do usuwania kurzu, a nie do usuwania drobinek przyklejonego lakieru. Nabłyszcza a nie rozpuszcza czy odkleja.pawelrybak15 pisze:Ja użyłem do usunięcia zapylenia lakierem pasty do rąk firmy plastmal, takiej z ściernymi drobinkami i nic złego desce się nie stało, a wszystkie syfy zeszły
Plak odradzam, lepszy jest STP Tuff Stuff, doskonale czyści i przywraca ori wygląd <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
więc tak poradziłem sobie inaczej całą dechę przeleciałem czarniałem do zderzaków w spraju potem przetarłem chusteczkami i jest git
czernidło AutoLand http://allegro.pl/bamp-do-zderzakow-aut ... 06630.html
wszystko jest ok , nie brudzi nie jest tłuste fajny połysk itp sprawdzałem na rogu tydzień wytrzymało bez zmian nic nie przebijało itp a jeżeli to jakimś cudem powróci to zmienię dechę
tak wyszło
czernidło AutoLand http://allegro.pl/bamp-do-zderzakow-aut ... 06630.html
wszystko jest ok , nie brudzi nie jest tłuste fajny połysk itp sprawdzałem na rogu tydzień wytrzymało bez zmian nic nie przebijało itp a jeżeli to jakimś cudem powróci to zmienię dechę
tak wyszło