[80 B4 all] Podgrzewane fotele
-
- Forum Audi 80
- czorny125p
- Forum Audi 80
sorka że odkopuje stary temat ...
mam pytanie czy jest możliwość zapodania mat grzewczych od nowszych modeli audi ? z A4 (b5) , A6 (c4, c5) A8 ... dużo trzeba przerabiać itp żeby to zadziałało z instalacją od audi 80 . bo mam kompletną wiązkę i przyciski z przekaźnikami i brakuje mi mat a ori od 80 ciężko kupić , każdy chce z fotelami , a jak by dało radę zaadaptować z nowszych modeli to może szybciej by się trafiły
mam pytanie czy jest możliwość zapodania mat grzewczych od nowszych modeli audi ? z A4 (b5) , A6 (c4, c5) A8 ... dużo trzeba przerabiać itp żeby to zadziałało z instalacją od audi 80 . bo mam kompletną wiązkę i przyciski z przekaźnikami i brakuje mi mat a ori od 80 ciężko kupić , każdy chce z fotelami , a jak by dało radę zaadaptować z nowszych modeli to może szybciej by się trafiły
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
U kumpla podłączałem grzane fotele w Passacie B5 (taki sam jest w A4ce przynajmniej do 1997roku), zasada działania taka sama jak w Audi 80. Wiązkę łatwo zrobić wg. tego prostego schematu: http://www.autolib.diakom.ru/CAR/Audi/1 ... /fig38.pdf
panowie mam taki problemik w fotelach mam maty z opla a chce je podłączyć do Ori przełączników.
Przełączniki mam z wbudowanymi przekaźnikami,
Na każdy fotel mam 2 maty wychodzą z nich kable które łącze wtyczką później kable idą do puszki takiej plastikowej i z niej wychodzi wiązka 3 kabli z wtyczką. Kable które wychodzą to Brązowy,brązowo biały i czarny .
Jak to wszystko podłączyć żeby miało ręce i nogi
Przełączniki mam z wbudowanymi przekaźnikami,
Na każdy fotel mam 2 maty wychodzą z nich kable które łącze wtyczką później kable idą do puszki takiej plastikowej i z niej wychodzi wiązka 3 kabli z wtyczką. Kable które wychodzą to Brązowy,brązowo biały i czarny .
Jak to wszystko podłączyć żeby miało ręce i nogi