po co? wystarczą pierścienie centrujące - zakładasz na piastę i cześć.keyo pisze:Tyle ze bede mial dystansy centrujace po 5mm na strone minimum
[SŁUPSK] Spoty... Termin 04.01.2013 kto za??
no mi tez gosc dotoczy te dystansespaykee pisze:a kto powiedział, że z allegro? ja dotaczałem w Słupsku
Baa;-D o to wlasnie chodzi <rotfl>spaykee pisze:ta, jest ryzyko, jest zabawa <ok>
Ostatnio zmieniony 12 lis 2011, 07:33 przez keyo, łącznie zmieniany 1 raz.
No to wrócili. Byliśmy ja z Krzyśkiem i Tstr przyjechał ze Słupska - był zajebisty zlot z grillem.
Marek, nie miałem nic na koncie, bo chciałem zadzwonić i się pośmiać. Było robić przegląd albo zmienić koła, bo się na pewno rzucały w oczy.
A Łukasza nie było, nie wiadomo czemu, ani wiadomości żadnej, ani nic. Fajnie. :roll:
Marek, nie miałem nic na koncie, bo chciałem zadzwonić i się pośmiać. Było robić przegląd albo zmienić koła, bo się na pewno rzucały w oczy.
A Łukasza nie było, nie wiadomo czemu, ani wiadomości żadnej, ani nic. Fajnie. :roll:
- MalyGlodek
- Forum Audi 80
Plus dla kolegi za poświęcenie jedynie słusznej sprawiezwierzak213a2 pisze: ja na kacu ale bylem hhehe
A frekwencja na spotach widzę niestety powoli wraca do naszej Słupskiej normy
Jedynie Spaykee może czuć się usprawiedliwiony. Zwłaszcza, że nieszczęście spotkało go właśnie w drodze do nas.
EDIT:
Jak nie macie kasy na siekę to możemy się spotkać gdzieś w Słupsku a dalej pojechać moim. Nie widzę problemu żeby zamiast słupskiego powietrza wieźć Was. Zawsze mam 4 miejsca wolne. 3 jeśli ma być wygodnie
Słupsk, Ustka - pokażmy tym z Koszalina, że nas jest więcej ))
- MalyGlodek
- Forum Audi 80
No generalnie rzecz ujmując to ja tak żyje a raczej dogorywam jako tako, Kaszer ty dziś koło południa nie leciałeś do koszalina bo mi b3 śmiegnęła z naprzeciwka a się dokładnie nie przyjrzałem.
Ja już praktycznie po przeróbkach auta, także śmigam - jak coś jestem za spotem muszę "zmyć plamę" jaką ostatnio dałem.
Ja już praktycznie po przeróbkach auta, także śmigam - jak coś jestem za spotem muszę "zmyć plamę" jaką ostatnio dałem.