Audi 80 b4 1.8T quattro
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Oczywiście ,że blacha tu nie pasujepawelec_ pisze:ooo już są foty .... hmmm dopiero teraz ta tablice zauważyłem, bo na spocie mały to był szczegół
jak będzie na spocie pewien klubowicz z EPA mikoPKK99 to by powiedział ze ... tu tablica z przodu nie pasuje w ogóle i moim skromnym zdaniem podpisuję się pod tymi słowami :mrgreen:
Będziesz w najbliższy piątek na zbiegowisku pod manufakturą?
Ori Compi stoi na podwórku jednak poprzedni właściciel za bardzo ingerował w blachę i doszlismy z kumplem do wniosku że wszystko co się da przeżucimy do mojej a co do napędu to wcale nie ma tak dużo roboty wszystko opiszę najprawdopodobniej w wekend jak wróce z trasyduo pisze:osobiscie uwazam ze co fabryka to fabryka, nie podwazajac oczywiscie Twoich dokonań.
zatem czekam cierpliwie :mrgreen: na szczescie moja compi nie okazała się ulepems80 pisze:Ori Compi stoi na podwórku jednak poprzedni właściciel za bardzo ingerował w blachę i doszlismy z kumplem do wniosku że wszystko co się da przeżucimy do mojej a co do napędu to wcale nie ma tak dużo roboty wszystko opiszę najprawdopodobniej w wekend jak wróce z trasyduo pisze:osobiscie uwazam ze co fabryka to fabryka, nie podwazajac oczywiscie Twoich dokonań.