Witajcie, jak już napisałem w powitalni daaawno przeglądam to forum jednak nie znalazłem odpowiedzi na moje problemy otóż zacznę od początku...
1. Elektryczny dach - po kupnie auta działał, kolega jednak po użytowaniu auta 1 dzień popsuł mi zamek (te rygielki) od dachu i przestał się otwierać elektrycznie... Dzisiaj przyszedł mi drugi zamek cały kompletny z rączką oraz rygielkami więc go zamontowałem... Dach nadal nie otwiera się elektrycznie :evil: Po podłączeniu VAG-a wywala błąd: 01107 - Lampka sygnalizacyjna składanego dachu (K98), kabriolet 36-10- Przerwa w obwodzie - Sporadyczny... Błąd usunięty i dach nadal milczy..
2. Centralny zamek - działał z pilota w kluczyku (ori Audi) pewnego dnia przestał.. Rozebrałem kluczyk, baterie sprawne, adaptacja OK, lecz central dalej milczy... Błąd we VAG-u: 01364 - Przełącznik zamka centralnego, drzwi pasażera (F114), 27-00 - Niezrozumiały sygnał...
Ręce mi opadają powoli na to auto :cry: Ojciec ma A8 2000r, mama ma B4 1.9 TDI i zero problemów...
Koledzy pomóżcie !
[B4 Cabrio] Problem el. dach & pilot centralny zamek
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Marek skoro vag Ci wskazuje jakąś awarię to wystarczy trochę pogłówkować. Masz problem z zamkiem w drzwiach pasażera więc zdejmij boczek i zobacz co jest grane. Jak jestem tu jakiś już czas to nie czytałem o podobnym problemie więc gotowej recepty nie dostaniesz.
Co do dachu to zobacz w dziale Nasze Audi jest temat Cabrio, uderz do chłopaków napewno pomogą.
Co do dachu to zobacz w dziale Nasze Audi jest temat Cabrio, uderz do chłopaków napewno pomogą.
Jakbym z moim miał tylko takie problemy to byłbym cały szczęśliwy.Ręce mi opadają powoli na to auto
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt: