Moje zielone Coupe
popieram auto jest inne niż wszystkie do tej pory robione na s2 , albo cfl . Właściciel zrobi co uważa ale w mojej ocenie powinno zostać tak jak jest z zewnątrzduo pisze:a mi się pododba tak jak jest, a nie odmłodzonie na siłe 89 na clfu... brewka pasuje do zestawu ... ja bym zostawił wszystko tak jak jest jezeli chodzi o body
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
w najbliższej przyszłości mam w planie zmienić lampy przód na soczewki,troszke niżej ziemi i dystanse wrzucić..tylko się zastanawiam czy nie będzie obcierać o nadkola?? a wprzyszłości może szersze koło.. porobie fotki silnika, środka i powiecie mi co i jak. Mi w sumie też się wydaje, ze to ABK nie jest,ale w papierach mam 85kw a chyba tylko ABK miały taką moc..?
Dystans musisz tak dobrać, by nie obcierało. Dobrym domowym sposobem jest przyłożenie tektury do krawędzi rantu felgi i porównanie z pozycją błotnika. Przy feldze z oponą bez naciągu powinno się przyjąć, że koło musi być schowane 5mm do wewnątrz od krawędzi błotnika i nie powinno obcierać. Na moje oko tak jak pisałem potrzebujesz z tyłu 30mm, na przód 25mm i będzie pięknie.
No najlepiej jak 90% forum zrób oklepane lampy zderzaki ,ja wole tak jak jest teraz czyli ,,indywidualnie'' :mrgreen:slugs pisze:Może i ten kamei zestaw to rarytas, ale sprzedał bym go "kolekcjonerom" po kolekcjonerskiej cenie i w jego miejsce zapakował cfl'a albo s2 zderzak. Brewce też bym powiedział "papa".
Samochód wygląda ładnie, dopiero co kupiony, jak domniemam, więc masz pole do popisu
Ledwo chłopak wrzucił 4 zdjęcia a już ma nakręcone 2 strony objeżdżania i dywagacji, z czego chyba mało kto zwraca uwagę na aktualny stan rzeczy , tylko jedzie po standardzie na własne kopyto.
Wrzuć zdjęcia wnętrza i jak się mają sprawy pod machą.
Masz fajną wersję więc nie zdziechć jej zderzakami cfl, skrzydłami z laminatu, itp
Dobry pomysł z szerszym,bardziej wypchniętym kołem - tu też dobierz coś żeby fajnie leżało pod twój samochód, a nie to co akurat jest "na fali" w tym/nadchodzącym sezonie
pzdr
Wrzuć zdjęcia wnętrza i jak się mają sprawy pod machą.
Masz fajną wersję więc nie zdziechć jej zderzakami cfl, skrzydłami z laminatu, itp
Dobry pomysł z szerszym,bardziej wypchniętym kołem - tu też dobierz coś żeby fajnie leżało pod twój samochód, a nie to co akurat jest "na fali" w tym/nadchodzącym sezonie
pzdr
Wyraziłem swoje zdanie co do wyglądu. Chłopak ma po swojemu - i chwała mu za to.skoti pisze:No najlepiej jak 90% forum zrób oklepane lampy zderzaki ,ja wole tak jak jest teraz czyli ,,indywidualnie'' :mrgreen:slugs pisze:Może i ten kamei zestaw to rarytas, ale sprzedał bym go "kolekcjonerom" po kolekcjonerskiej cenie i w jego miejsce zapakował cfl'a albo s2 zderzak. Brewce też bym powiedział "papa".
Samochód wygląda ładnie, dopiero co kupiony, jak domniemam, więc masz pole do popisu
A co do cfl i soczewek i 90% forum... ciekawe skad masz takie dane procentowe? Wiadomo, jest takie przekonanie że cfl i soczewka albo rs2 i soczewka to taki standard. Tylko tych "standardów" jest niewiele, patrząc na ilość samochodów, jakie się przez forum przewijają. To coś jakby np. Kolczatowi powiedzieć, że ma oklepane koło, bo brocka. A takiego brocka jak on ma... ma tu tylko on.
dobra dobra wszyscy macie oklepane auta same tylko B3 i B4, i to jeszcze w jakiś biednych europejskich wersjach, nawet bez quattro :mrgreen: dajcie se spokój :mrgreen:slugs pisze:Wyraziłem swoje zdanie co do wyglądu. Chłopak ma po swojemu - i chwała mu za to.skoti pisze:No najlepiej jak 90% forum zrób oklepane lampy zderzaki ,ja wole tak jak jest teraz czyli ,,indywidualnie'' :mrgreen:slugs pisze:Może i ten kamei zestaw to rarytas, ale sprzedał bym go "kolekcjonerom" po kolekcjonerskiej cenie i w jego miejsce zapakował cfl'a albo s2 zderzak. Brewce też bym powiedział "papa".
A co do cfl i soczewek i 90% forum... ciekawe skad masz takie dane procentowe? Wiadomo, jest takie przekonanie że cfl i soczewka albo rs2 i soczewka to taki standard. Tylko tych "standardów" jest niewiele, patrząc na ilość samochodów, jakie się przez forum przewijają. To coś jakby np. Kolczatowi powiedzieć, że ma oklepane koło, bo brocka. A takiego brocka jak on ma... ma tu tylko on.
ja też myślę, że do auta każdy powinien podchodzić indywidualnie...wielu osobom podobają się inne rzeczy, ale każde auto na swój sposób myślę jest wyjątkowe.. czy kolor, czy silnik czy felga czy body, ale każde audi ma jajka:) coś będę na pewno podpatrywać, ale głównie będę realizować to co mam w głowie...
idę zrobić zdjęcia środka i silnika....i zaraz wrzucam
idę zrobić zdjęcia środka i silnika....i zaraz wrzucam