Moje zielone Coupe
zrobiłem fotki środka i silnika...środeczek przydałoby się wyprać, ale to już w przyszłym sezonie,albo jak jeszcze jakieś dni będą sprzyjać, a silnik po sprawdzeniu jednak z tego co się orientuje to jest 2.0 8V na mechanicznym wtrysku...chyba dobrze mówię?
a oto i zdjęcia środka i silnika:
i silnik: (troszkę, skurzony:)
a oto i zdjęcia środka i silnika:
i silnik: (troszkę, skurzony:)
Chodzi o to ,że każdemu proponowana jest ta droga a nie o to chyba chodzi, raczej na pewno nie mi a i Brocka tez bym kupił ale trochę mi tak głupio bo Kolczat go ma więc lipa ale mam Power Techa którego tez nikt nie ma i nie kupuje
Wracając do tematu zajefajne wnętrze i silnik chyba 115KM ale nie wiem bo nie znam się na ,,nowszych'' autach <ok>
Wracając do tematu zajefajne wnętrze i silnik chyba 115KM ale nie wiem bo nie znam się na ,,nowszych'' autach <ok>
No teraz to pojechałeś po całości, nie wszyscy niektórzy się zawzięli i mają to qattro. a co do samego autka kolegi bardzo mi się podoba i nie wiem czy nie zacznę teraz robić swojej coupeduo pisze:dobra dobra wszyscy macie oklepane auta same tylko B3 i B4, i to jeszcze w jakiś biednych europejskich wersjach, nawet bez quattro :mrgreen: dajcie se spokój :mrgreen:slugs pisze:Wyraziłem swoje zdanie co do wyglądu. Chłopak ma po swojemu - i chwała mu za to.skoti pisze: No najlepiej jak 90% forum zrób oklepane lampy zderzaki ,ja wole tak jak jest teraz czyli ,,indywidualnie'' :mrgreen:
A co do cfl i soczewek i 90% forum... ciekawe skad masz takie dane procentowe? Wiadomo, jest takie przekonanie że cfl i soczewka albo rs2 i soczewka to taki standard. Tylko tych "standardów" jest niewiele, patrząc na ilość samochodów, jakie się przez forum przewijają. To coś jakby np. Kolczatowi powiedzieć, że ma oklepane koło, bo brocka. A takiego brocka jak on ma... ma tu tylko on.
Świetna kopalnia informacji http://audicoupe.pl/index.php/informacj ... -1988-1996
Dzieło naszego kolegi jmm.
Tak na moje oko silnik 2.0 113 PS na mechanicznym wtrysku oczywiście.
O sekwencji nie ma tu mowy co najwyżej instalacja gazowa II gen.
Wnętrze ciekawe w zielonej satynie, nie wiem czy "szło" takie fabrycznie z Kamei.
Dzieło naszego kolegi jmm.
Tak na moje oko silnik 2.0 113 PS na mechanicznym wtrysku oczywiście.
O sekwencji nie ma tu mowy co najwyżej instalacja gazowa II gen.
Wnętrze ciekawe w zielonej satynie, nie wiem czy "szło" takie fabrycznie z Kamei.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Dokładnie to masz pakiet stylistyczny KAMEI i wersje Color Edition <ok>dejf155 pisze:fajnie że się podoba...mi też:p ale zawsze coś tam jest do dopracowania i poprawienia:) Kolega gornik ma rację, do tego silnika nie podchodzi sekwencja więc mam II gen. a co do zielonych satynowych siedzeń, podobno były wypuszczane w pakiecie Kamei.(tak pisze na tej stronce)...
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Idze zima więc postanawiam odgrzać temat mojego autka. Chcę troszkę popieścić coupete, wiadomo krótsze dni, dłuższe wieczory to można coś pogrzebać. kompletuje dystanse, chce wystrugać soczewy, dokompletować spryski bo wkładów nie ma(juz tak kupiłem), zmienić ubarwienie felunku i je odnowić(zlikwidować zadziory i przerysowania), obniżyć zadupek bo przód wg mnie jest wystarczajacy.
Stad moje question: jaki kolor felg będzie pasował do reszty? (ja myślę o czarnym połysku) i do tyłu nie wiem o ile niższe springi, żeby fajnie wyglądało, ale i żeby normalnie się poruszać?
Stad moje question: jaki kolor felg będzie pasował do reszty? (ja myślę o czarnym połysku) i do tyłu nie wiem o ile niższe springi, żeby fajnie wyglądało, ale i żeby normalnie się poruszać?