Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[Audi Coupe] odbieram auto od lakiernika

Awatar użytkownika
kojak85
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kojak85 » 20 paź 2011, 21:38

Gdyby Ci teraz pomalowali samochód jak się teraz maluje to myślę, że nie byłbyś zadowolony. Teraz to są dopiero oszczędności. No i lakiery już nie są tak dobre jak kiedyś. Są za to ekologiczne.

damiango
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: damiango » 21 paź 2011, 10:07

keczy pisze:ATLAS, wlasnie w tym jest problem, ze wiekszosc ludzi chce zeby lakiernik zrobil element jak najtaniej czyli za ok 200pln w tym materialy ktory zwykle wynosza 1/3 lub przy lepszej jakosci materialow 1/2 tej kasy. Przeliczcie zobie zatem, ile elementow miesiecznie musi zrobic taki lakiernik, zeby cokolwiek zarobic, a skumacie dlaczego kazdy z nas widzial tak wiele zrypanych elementow... Zeby cos na prawde dobrze zrobic potrzeba duzo czasu i w efekcie duzo kasy...

nigdzie nie napisałem że chciałem pomalować auto za pół darmo. Chciałem to zrobić jak najlepiej i to też powiedziałem lakiernikowi. Wole przepłacić a mieć dobrze, niż chcieć zaoszczędzić i potem żałować. Audi odebrane, na miejscu zrobił parę poprawek i spuścił z ceny, o przejechane kilometry awantury nie robiłem bo według wskaźnika paliwa jest tak jak było a może i nawet więcej. Jak tylko zrobi się ładniej to oglądnę sobie na spokojnie czy nowy lakier widocznie różni się od starego.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl