Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive

[Audi Coupe] odbieram auto od lakiernika

Awatar użytkownika
kojak85
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kojak85 » 20 paź 2011, 21:38

Gdyby Ci teraz pomalowali samochód jak się teraz maluje to myślę, że nie byłbyś zadowolony. Teraz to są dopiero oszczędności. No i lakiery już nie są tak dobre jak kiedyś. Są za to ekologiczne.

damiango
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: damiango » 21 paź 2011, 10:07

keczy pisze:ATLAS, wlasnie w tym jest problem, ze wiekszosc ludzi chce zeby lakiernik zrobil element jak najtaniej czyli za ok 200pln w tym materialy ktory zwykle wynosza 1/3 lub przy lepszej jakosci materialow 1/2 tej kasy. Przeliczcie zobie zatem, ile elementow miesiecznie musi zrobic taki lakiernik, zeby cokolwiek zarobic, a skumacie dlaczego kazdy z nas widzial tak wiele zrypanych elementow... Zeby cos na prawde dobrze zrobic potrzeba duzo czasu i w efekcie duzo kasy...

nigdzie nie napisałem że chciałem pomalować auto za pół darmo. Chciałem to zrobić jak najlepiej i to też powiedziałem lakiernikowi. Wole przepłacić a mieć dobrze, niż chcieć zaoszczędzić i potem żałować. Audi odebrane, na miejscu zrobił parę poprawek i spuścił z ceny, o przejechane kilometry awantury nie robiłem bo według wskaźnika paliwa jest tak jak było a może i nawet więcej. Jak tylko zrobi się ładniej to oglądnę sobie na spokojnie czy nowy lakier widocznie różni się od starego.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl