Mała ankieta - spoty całodniowe
- Leo
- Forum Audi 80
- Imię: Adam
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
Mała ankieta - spoty całodniowe
Ankieta dotyczy spota całodniowego na obiekcie typu lotnisko powojskowe i Waszej chęci zrobienia takiego całopopopłudniowego spotkania włącznie z grillem.
Na takim spocie wiadomo, rozmowy, grill, jakieś próby aut, próby sprawnościowe, możliwość zrobienia pomiaru mocy w cenie 70 zł. włącznie z wykresem - oczywiście nieobowiązkowe, tylko jak kto chce.
W założeniu nie ma być to spotkanie płatne, tylko kto chce to przyjeżdża.
Proszę o poważne potraktowanie ankiety, jeśli ktoś się zdeklaruje tutaj, ze nie żal mu przyjechać to oczekuje się od niego bycia słownym.
[ Dodano: 2011-09-05, 13:08 ]
niezłe zainteresowanie. Nie dziwota, że wielkopolska leży i kwiczy.
Na takim spocie wiadomo, rozmowy, grill, jakieś próby aut, próby sprawnościowe, możliwość zrobienia pomiaru mocy w cenie 70 zł. włącznie z wykresem - oczywiście nieobowiązkowe, tylko jak kto chce.
Proszę o poważne potraktowanie ankiety, jeśli ktoś się zdeklaruje tutaj, ze nie żal mu przyjechać to oczekuje się od niego bycia słownym.
[ Dodano: 2011-09-05, 13:08 ]
niezłe zainteresowanie. Nie dziwota, że wielkopolska leży i kwiczy.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Re: Mała ankieta - spoty całodniowe
Panowie przysmyślałem temat jestem ZA !Leo pisze:Ankieta dotyczy spota całodniowego na obiekcie typu lotnisko powojskowe i Waszej chęci zrobienia takiego całopopopłudniowego spotkania włącznie z grillem.
Przejachać te paredziesiąt kilosów to nic.
No dobra Panowie tak jak mółwiłem jestem za tym tylko termin musimy ustalić żeby ludzie mogli planować wolne... A co powiecie na 11listopada dzień wolny od pracy i to jeszcze piątek jest? A to ostatni dzwonek żeby jeszcze na letnich sprawnościowke robić. Proszę Was Panowie! Pełna mobilizacja i działamy! Trzeba troche życia tchnąć w ten wielkopolski wątek bo tu leży wszystko! Jeśli jesteśmy fanami naszego modelu to pokazmy innym klubowicza ze też potrafimy się zorganizować!