[Compi by Duo] wszystkie compietition takie same str 29
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
nic na allegro nie wisiało soczewki są prosto z DE więc nie mogłeś ich nigdzie widzieć co do stanu .. wyglądają jak z kartonu, kto do mnie zagląda i widział compi na nich może potwierdzićKORU pisze:Niezłe rarytasy. Soczewki wisiały na Allegro i dobrze ze uchwyty mają całe. :mrgreen: Lustra w idealnym stanie czy to tylko efekt lampy błyskowej aparatu. ? :->
życie pokaże, Tobie życzę tego samegowysio pisze:Łukaszu mam nadzieję że to nie będzie kolejny z projektów który umrze w rozbiórce na części albo w przedsprzedaży bez zamontowania gifów <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
compi zaopatrzone jest już w zimówki na stalówkach ( ale już niedługo bo jak znam życie to nie wytrzymam i zaraz jakieś alu wpadną na pokład <ok> ) i czeka na snieg dlatego graty zebieram, a nie zakładam - z tym czekam do wiosny. Obecnie moja głowa kręci się wokoło rozglądając się za swapem bo 16stką długo jedził na pewno nie będę :mrgreen:KORU pisze:Z tym Allegro to był taki żart. Soczewki oglądam codziennie na moim B4. Ostatnio pomalowałem ich wnętrze na czarny mat zostawiając srebrny odbłyśnik od długich i ring wokół soczewki. Duo na jakich felgach śmiga teraz Competition ?
czyli co robię lub czego nie wg. Ciebie, że auto to się marnuje ?deejay.ftb pisze:nastepny ktory marnuje kfatro. bezsensu.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
nie mow ze nie czytales co napisalem jakis czas temu u Krychy.
rozchodzi sie o to ze pasiesz kolejne auto rarytasami co jako takie jest chwalebne, stawiam jednakoz flaszke przeciwko browarowi ze wylizanym autem nie wyjedziesz upalac na sniegu a to juz w moim bladym pojeciu jest marnowaniem kfatro.
napisales ze auto czeka na snieg i nie zakladasz gratow - widze, przeczytalem, dotarlo, ale ile czasu utrzymasz taki stan? moze polatasz w te zime po czem zaczniesz auto lizac i na kolejna zime przykryjesz kocykiem. powtarzam, bezsensu.
lans, lans, lans... na zlot bys jakis przyjechal ktoryms ze swoich rarytasnych furow, pokazal szerszemu audytorium na zywo albo stanal do czasowki miast 'zaliczac' kolejna strone spamu na forum.
rozchodzi sie o to ze pasiesz kolejne auto rarytasami co jako takie jest chwalebne, stawiam jednakoz flaszke przeciwko browarowi ze wylizanym autem nie wyjedziesz upalac na sniegu a to juz w moim bladym pojeciu jest marnowaniem kfatro.
napisales ze auto czeka na snieg i nie zakladasz gratow - widze, przeczytalem, dotarlo, ale ile czasu utrzymasz taki stan? moze polatasz w te zime po czem zaczniesz auto lizac i na kolejna zime przykryjesz kocykiem. powtarzam, bezsensu.
lans, lans, lans... na zlot bys jakis przyjechal ktoryms ze swoich rarytasnych furow, pokazal szerszemu audytorium na zywo albo stanal do czasowki miast 'zaliczac' kolejna strone spamu na forum.
Oho widze gruby temat sie szykuje!Beda laski i kisiel?:D:D:D
A tak na powaznie to Drodzy Panowie - kazdy z nas wydaje swoje wlasne pieniadze wg uznania jeden kupi 90Q i przerobi ja do rajdow jak to Grzegorz zrobil , drugi kupi Compi i kocykiem przykryje , a trzeci kupi sobie R8 i tego samego dnia jej siekiere w dach wbije.Kogo cyrk tego malpy , kazdy ma swoj rozum i robi tak jak sie kierownikowi podoba.Moim zdaniem pisanie komus ze niepotrzebnie kupil takie a nie inne auto mija sie z celem.
Tyle odemnie , a no i jeszcze <wodka> na rozluznienie
A tak na powaznie to Drodzy Panowie - kazdy z nas wydaje swoje wlasne pieniadze wg uznania jeden kupi 90Q i przerobi ja do rajdow jak to Grzegorz zrobil , drugi kupi Compi i kocykiem przykryje , a trzeci kupi sobie R8 i tego samego dnia jej siekiere w dach wbije.Kogo cyrk tego malpy , kazdy ma swoj rozum i robi tak jak sie kierownikowi podoba.Moim zdaniem pisanie komus ze niepotrzebnie kupil takie a nie inne auto mija sie z celem.
Tyle odemnie , a no i jeszcze <wodka> na rozluznienie
masz rację - w tę zimę compi polata w następną już nie .. co mam pod kocem trzymać B3 na gaźniku ? w jakim celu ? jak dla mnie słusznym jest trzymać pod kocem coś wartego poszanowania i zachowania, jeżeli jest ot godne tego tak jak moje compi i 4000s. Takie moje zdanie jak masz inne to ja to szanuję, ale chyba każdy mi przyzna rację, że lepiej jak 4000s stoi pod kocem na hali niż miałbym nim w rajdach jeździć :mrgreen: Co do jazdy na zloty, będzie czas to się pojedzie i kiedyś się tam pewnie spotkamy a czym wówczas bedę czym jakimś fajnym audi czy starym brzydkim vw to nie wiem bo ja auta robie dla siebie, a na zloty jezdzę pogadać z kolegami, a nie auta pokazywaćdeejay.ftb pisze:nie mow ze nie czytales co napisalem jakis czas temu u Krychy.