Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[Compi by Duo] wszystkie compietition takie same str 29

Prezentacja w/w od 1991 do 1996.
Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 20 paź 2011, 20:37

aa dobra już znalazłem haha :mrgreen:

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 20 paź 2011, 20:41

Krycha pisze:to jest typowo od B4 ? wisiał na allegro ?
że wisiał .. to szumnie powiedziane :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kolczat
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Marcin
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.3 NG+lpg
Kontakt:

Post autor: Kolczat » 20 paź 2011, 23:29

po co pokazujesz zdjecia gratow, kazdy wie ze Ty je masz... pokaz zalozone na aucie mistrzu <piwo>

Awatar użytkownika
Mabrothrax
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Mabrothrax » 21 paź 2011, 06:28

Na aucie toto będzie na wiosnę, low familia lubelska się zaprezentuje :mrgreen:

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 21 paź 2011, 08:50

Ty cFaniak wcisnął bym sobie KupTeraz jak bys ty wczesniej nie wcisnął :roll:

Awatar użytkownika
Kolczat
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Marcin
Silnik: 2.3 NG+lpg
Kontakt:

Post autor: Kolczat » 21 paź 2011, 10:17

kup teraz wciska sie jak jeszcze jest aktywne :-P

Słonik, to kara za zle doradzanie w sprawie felg, nie placz... znajdziesz i dla siebie, cierpliwosci ;-)

Awatar użytkownika
KORU
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: KORU » 21 paź 2011, 16:30

Niezłe rarytasy. Soczewki wisiały na Allegro i dobrze ze uchwyty mają całe. :mrgreen: Lustra w idealnym stanie czy to tylko efekt lampy błyskowej aparatu. ? :->

Awatar użytkownika
wysio
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wysio » 21 paź 2011, 16:36

Łukaszu mam nadzieję że to nie będzie kolejny z projektów który umrze w rozbiórce na części albo w przedsprzedaży bez zamontowania gifów <ok>

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 21 paź 2011, 19:55

KORU pisze:Niezłe rarytasy. Soczewki wisiały na Allegro i dobrze ze uchwyty mają całe. :mrgreen: Lustra w idealnym stanie czy to tylko efekt lampy błyskowej aparatu. ? :->
nic na allegro nie wisiało soczewki są prosto z DE więc nie mogłeś ich nigdzie widzieć co do stanu .. wyglądają jak z kartonu, kto do mnie zagląda i widział compi na nich może potwierdzić
wysio pisze:Łukaszu mam nadzieję że to nie będzie kolejny z projektów który umrze w rozbiórce na części albo w przedsprzedaży bez zamontowania gifów <ok>
życie pokaże, Tobie życzę tego samego ;-)

Awatar użytkownika
KORU
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: KORU » 21 paź 2011, 21:57

Z tym Allegro to był taki żart. Soczewki oglądam codziennie na moim B4. Ostatnio pomalowałem ich wnętrze na czarny mat zostawiając srebrny odbłyśnik od długich i ring wokół soczewki. Duo na jakich felgach śmiga teraz Competition ?

deejay.ftb
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Zbyszek
Silnik: 2.0 ABK

Post autor: deejay.ftb » 21 paź 2011, 22:14

nastepny ktory marnuje kfatro. bezsensu.

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 21 paź 2011, 22:21

KORU pisze:Z tym Allegro to był taki żart. Soczewki oglądam codziennie na moim B4. Ostatnio pomalowałem ich wnętrze na czarny mat zostawiając srebrny odbłyśnik od długich i ring wokół soczewki. Duo na jakich felgach śmiga teraz Competition ?
compi zaopatrzone jest już w zimówki na stalówkach ( ale już niedługo bo jak znam życie to nie wytrzymam i zaraz jakieś alu wpadną na pokład <ok> ) i czeka na snieg dlatego graty zebieram, a nie zakładam - z tym czekam do wiosny. Obecnie moja głowa kręci się wokoło rozglądając się za swapem bo 16stką długo jedził na pewno nie będę :mrgreen:
deejay.ftb pisze:nastepny ktory marnuje kfatro. bezsensu.
czyli co robię lub czego nie wg. Ciebie, że auto to się marnuje ?

deejay.ftb
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Zbyszek
Silnik: 2.0 ABK

Post autor: deejay.ftb » 21 paź 2011, 22:43

nie mow ze nie czytales co napisalem jakis czas temu u Krychy.

rozchodzi sie o to ze pasiesz kolejne auto rarytasami co jako takie jest chwalebne, stawiam jednakoz flaszke przeciwko browarowi ze wylizanym autem nie wyjedziesz upalac na sniegu a to juz w moim bladym pojeciu jest marnowaniem kfatro.
napisales ze auto czeka na snieg i nie zakladasz gratow - widze, przeczytalem, dotarlo, ale ile czasu utrzymasz taki stan? moze polatasz w te zime po czem zaczniesz auto lizac i na kolejna zime przykryjesz kocykiem. powtarzam, bezsensu.

lans, lans, lans... na zlot bys jakis przyjechal ktoryms ze swoich rarytasnych furow, pokazal szerszemu audytorium na zywo albo stanal do czasowki miast 'zaliczac' kolejna strone spamu na forum.

<piwo>

Awatar użytkownika
Fanthom
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Fanthom » 21 paź 2011, 22:51

Oho widze gruby temat sie szykuje!Beda laski i kisiel?:D:D:D

A tak na powaznie to Drodzy Panowie - kazdy z nas wydaje swoje wlasne pieniadze wg uznania jeden kupi 90Q i przerobi ja do rajdow jak to Grzegorz zrobil , drugi kupi Compi i kocykiem przykryje , a trzeci kupi sobie R8 i tego samego dnia jej siekiere w dach wbije.Kogo cyrk tego malpy , kazdy ma swoj rozum i robi tak jak sie kierownikowi podoba.Moim zdaniem pisanie komus ze niepotrzebnie kupil takie a nie inne auto mija sie z celem.

Tyle odemnie , a no i jeszcze <wodka> na rozluznienie :)

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 21 paź 2011, 22:57

deejay.ftb pisze:nie mow ze nie czytales co napisalem jakis czas temu u Krychy.

rozchodzi sie o to ze pasiesz kolejne auto rarytasami co jako takie jest chwalebne, stawiam jednakoz flaszke przeciwko browarowi ze wylizanym autem nie wyjedziesz upalac na sniegu a to juz w moim bladym pojeciu jest marnowaniem kfatro.
napisales ze auto czeka na snieg i nie zakladasz gratow - widze, przeczytalem, dotarlo, ale ile czasu utrzymasz taki stan? moze polatasz w te zime po czem zaczniesz auto lizac i na kolejna zime przykryjesz kocykiem. powtarzam, bezsensu.

lans, lans, lans... na zlot bys jakis przyjechal ktoryms ze swoich rarytasnych furow, pokazal szerszemu audytorium na zywo albo stanal do czasowki miast 'zaliczac' kolejna strone spamu na forum.

<piwo>
masz rację - w tę zimę compi polata w następną już nie .. co mam pod kocem trzymać B3 na gaźniku ? w jakim celu ? jak dla mnie słusznym jest trzymać pod kocem coś wartego poszanowania i zachowania, jeżeli jest ot godne tego tak jak moje compi i 4000s. Takie moje zdanie jak masz inne to ja to szanuję, ale chyba każdy mi przyzna rację, że lepiej jak 4000s stoi pod kocem na hali niż miałbym nim w rajdach jeździć :mrgreen: Co do jazdy na zloty, będzie czas to się pojedzie i kiedyś się tam pewnie spotkamy a czym wówczas bedę czym jakimś fajnym audi czy starym brzydkim vw to nie wiem bo ja auta robie dla siebie, a na zloty jezdzę pogadać z kolegami, a nie auta pokazywać ;-)

Zablokowany

Wróć do „Audi 80/90 - B4.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl