[Compi by Duo] wszystkie compietition takie same str 29
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To ACE zwyczajnie nie jedzie ? Jeżeli tak to działaj masz nasze błogosławieństwo. Niki20 spko nawet 4.2 V8 sie do Compi zmieści.
PS. Podobno od nowego roku Unia Europejska chcę podnieść kary za spamowanie i nie informowanie uzytkowników Audi 80 Forum o swoich poczynaniach w tematach o swoich Audi. :roll:
:lol:
PS. Podobno od nowego roku Unia Europejska chcę podnieść kary za spamowanie i nie informowanie uzytkowników Audi 80 Forum o swoich poczynaniach w tematach o swoich Audi. :roll:
wiesz co Ci powiem jakby ace jechło tak zwyczajnie poprostu to by było bosko, ABK już jest lepsze od tego bo tez nie ma osiagów ale chodzi kulturalniej i sie nie psuje ... 4.2 sie zmiesci ale biturbo nie wiem czy nie byłoby problemu z wylotem od turbin, to narpawdę spora locha jestKORU pisze:To ACE zwyczajnie nie jedzie ? Jeżeli tak to działaj masz nasze błogosławieństwo. Niki20 spko nawet 4.2 V8 sie do Compi zmieści.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2011, 14:46 przez duo, łącznie zmieniany 1 raz.
ABY tylko wszedł do komory silnikowej potem to już bedzie śmigać. :lol: Nie A Be igrek lepiej nie. Są lepsze silniki ale nie będe głośno mówił niech to będzie tajemnicą. Duo już byś chciał uturbiać V8 :mrgreen: przecież wolnossak dysponuje już odpowiednią mocą. Póki co to odsyłam do gazety Audi Scene tam jest projekt 4.2 V8 w Audi 90 B3. Fajne graty.Niki20 pisze:ABY :?: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 22 paź 2011, 20:33 przez KORU, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tja, tylko jak się chce wsadzić taki silnik do auta które miało 4cyl to jest pewien problem z podłużnicami dlatego takie motory pakuje się do aut które miały wcześniej v6 bo jest łatwiej. Ale wiadomo dla chcącego nic trudnego.
Ale i tak będzie tam to co miało być w zamiarze dawno temu i raczej nic tego nie zmieni
Ale i tak będzie tam to co miało być w zamiarze dawno temu i raczej nic tego nie zmieni