[B4 1.9 TDI]by DYZIO/Białe kołpaki (Bolero 17")str. 1 i
DokładniePI7er pisze:hhahaha, napewno mu sie zwazylo :mrgreen:
ale tak naprawdę to w hurtowni farb nie mieli białego matu dzisiaj baba się zdziwiła i pyta się po co wam te białe maty jak nie szły tak teraz na dzień dzisiejszy nie ma żadnego więc zamówiłem w sobotę odbiorę więc dopiero w poniedziałek pochwale się efektem
Ale pamiętliwi i dociekliwi
maniekmac,
Maniek a ty byś przestał udawać chorobę i przyjechał pomógł mi rezać na biało
-
- Forum Audi 80
Hmm tak naprawdę to nie ma o czym pisać bardzo dużo się nie zmieniło spowodowane to było iż zdobyłem 5 i ostatni z możliwych pierścieni <ok>
Od początku tego sezonu latam na felgach bolero zostały zakupione i odrazu oddane do zakładu do piaskowania i malowania proszkowo na kolor wam widoczny i zakupione nowe oponki. Wleciała też blenda pod tylną rejestracje i obicie tylnej klapy od wersji USA (brak zdjęć ale postaram się zrobić) i jak zwykle zostały zakupione inne graty które pewnie wlecą na wiosnę <ok>
A to jakieś zdjęcia które mam
Białe kołpaki <ok> (Bolero 17")
Pozdrawiam
Od początku tego sezonu latam na felgach bolero zostały zakupione i odrazu oddane do zakładu do piaskowania i malowania proszkowo na kolor wam widoczny i zakupione nowe oponki. Wleciała też blenda pod tylną rejestracje i obicie tylnej klapy od wersji USA (brak zdjęć ale postaram się zrobić) i jak zwykle zostały zakupione inne graty które pewnie wlecą na wiosnę <ok>
A to jakieś zdjęcia które mam
Białe kołpaki <ok> (Bolero 17")
Pozdrawiam