[b4 1z] Zagłówki w tylna kanape
[b4 1z] Zagłówki w tylna kanape
Witam mam tylna kanape bez zagłówków, a chciałbym zamontowac zagłówki musze wymienic kanape? czy da rade zamontowac bez wymiany kanapy.
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
-
piotrpiter
- hudy
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
siedzenia są identyczne czy to z zagłówkami czy bez po prostu tylko robili otwory i wkładali zagłówki.tak jest z każdym elementem np drzwi pod elektrykę tez maja miejsca gdzie trzeba wyciąć otwory by założyć klamki... ja tylko się zastanawiam jak wspomniałem wcześniej czy te zagłówki będą ciasno siedziały.
-
piotrpiter
Łukasz nic nie będzie się ruszało.Trzpienie (plastikowe),tak wchodzą w oparcie (na zasadzie zatrzasku) że będą siedzieć ciasno.Ja tak u siebie zrobiłem i jest <ok>ja tylko się zastanawiam jak wspomniałem wcześniej czy te zagłówki będą ciasno siedziały.
[ Dodano: 2011-10-25, 19:54 ]
Nie musisz wymieniać kanapy.Podzwoń po tych (allegro) co mają do sprzedania siedzenia i spytaj się czy by Ci nie sprzedali samych trzpieni + zagłówki takie jakie chcesz do tylniej kanapy.Ja przedzwoniłem do jednego gościa i nie było problemulukwoj21 pisze:a chciałbym zamontowac zagłówki musze wymienic kanape?
-
durch
Witam, posiadam zagłówki tylne z Audi 100 C4, i posiadam 4 sztuki przednie oraz 3 sztuki tylne, no i właśnie w tym problem że nie mam kompletu od tylnych i pytanko: Czy te z przednich foteli z Audi `100 wejdą mi w moje oparcie tylnej kanapy z Audi 80? Ponieważ mam zagłówki wszystko tylko pozostaje pytanie co z tymi "trzpieniami". 
-
durch