Rympel 666
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
znam to auto nie raz oglądałem, dotykałem i nawet siedziałem w środku ( ale jeden taki M mi pozwolił :mrgreen: ) , troche się go naoogladalem mozna powiedzieć ze długi czas i jak któregoś razu przyjechałem, a jego już nie było to odrazu się rzucił mi w oczy jego brak ..
auto jest mega, bardzo mi się podoba, bardzo bym chciał ogarnąć tak swoją 4000s ... wpadnę wtedy na wpsolną sesję :mrgreen:
auto jest mega, bardzo mi się podoba, bardzo bym chciał ogarnąć tak swoją 4000s ... wpadnę wtedy na wpsolną sesję :mrgreen:
dobry ziom razem z Panem A. widze się z nimi raz na miesiąc i zawsze chetnie do nich jadę spowrotem .. teraz bede 4-6 litopad co do auta .. są takie co stały przed Twoim i nadal stoją :mrgreen: ja to nazywam aleja sztywnych :mrgreen:i28 pisze:Chwilkę stało, ale nie rzucało się w oczy jeszcze. :mrgreen: Ach ten nasz Pan M.
Ziomy, ziomy.duo pisze:dobry ziom razem z Panem A. widze się z nimi raz na miesiąc i zawsze chetnie do nich jadę spowrotem .. teraz bede 4-6 litopad co do auta .. są takie co stały przed Twoim i nadal stoją :mrgreen: ja to nazywam aleja sztywnych :mrgreen:i28 pisze:Chwilkę stało, ale nie rzucało się w oczy jeszcze. :mrgreen: Ach ten nasz Pan M.
A ten przemiły zakątek nazywa się "zakaźny". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Żeby oni mieli na to jakiś wpływ. :roll: Zielone coupe jest w ogóle odrębnym tematem. A że niektórzy się rzucają na zrobienie czegoś co jest poza ich zasięgiem, co zrobić...duo pisze:mi ich szkoda, za kazdym razem propnuje chłopakom, że ja zabiore je do siebie skoro wlasciciele o nich zapomnieli :mrgreen:i28 pisze:Eee są lepsze rarytasy. :lol:Leo pisze:i przoduje tam takie zielone coupe ze szczepionym 3B
Ale ale, najważniejsze auto stamtąd wyjechało, jest przedmiotem tego tematu i ma się dobrze. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nie no Twoje to zupełnie inna bajka :!: moja 4000s juz ma zapewnione zimowanie w ciepłym miejscu, a w marcu wjezdza na lakiernię :mrgreen:i28 pisze:Żeby oni mieli na to jakiś wpływ. :roll: Zielone coupe jest w ogóle odrębnym tematem. A że niektórzy się rzucają na zrobienie czegoś co jest poza ich zasięgiem, co zrobić...duo pisze:mi ich szkoda, za kazdym razem propnuje chłopakom, że ja zabiore je do siebie skoro wlasciciele o nich zapomnieli :mrgreen:i28 pisze: Eee są lepsze rarytasy. :lol:
Ale ale, najważniejsze auto stamtąd wyjechało, jest przedmiotem tego tematu i ma się dobrze. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Wspaniała transformacja. Wyrazy szacunku i podziwu z mojej strony za efekt końcowy (choć rozumiem, że to nie koniec - jak na każdy szanowany zaawansowany projekt przystało).
Swoją drogą blacharze/lakiernicy odwalili kawał dobrej roboty, skoro przeznaczyli tyle czasu i sił na pasowanie elementów i dobre przygotowywanie ich do lakierowania (nawet w zakamarkach).
Swoją drogą blacharze/lakiernicy odwalili kawał dobrej roboty, skoro przeznaczyli tyle czasu i sił na pasowanie elementów i dobre przygotowywanie ich do lakierowania (nawet w zakamarkach).