Bastek, ok bo śmiechem żartem jak tak czytam to się zastanawiam skoro mam -60 felgę 15 i oponę 50 a ty masz -40 felgę 17 i profil opony też 50 a oprócz tego tak jak Duo napisał że B3 jest niższa od B4 już w serii to jakim cudem twoje auto może być niższe od mojego wyjaśnij mi to bardzo proszę
Zmierz na płaskim terenie odległość od błotnika do podłoża... Poza tym, pisałem, że na tym setupie moje auto jest na tej samej wysokości co b4 Metala...
"Więc nie byłbym taki pewny, że to auto leży niżej niż moje 8-)" chodziło mi oto...
ok zmierzę a na dzień dzisiejszy z tego co pamietam mam od ziemi do najnizszego punktu auta jakieś ok max 6 cm jak nie mniej także fotka jest
Bastek pisze:Zmierz na płaskim terenie odległość od błotnika do podłoża... Poza tym, pisałem, że na tym setupie moje auto jest na tej samej wysokości co b4 Metala...
Metal i Metal ... on nie jest tu żadnym wyznacznikiem niskości ( bez obrazy metal ) zmierzcie auta i bedzie wiadomo
duo, stary czytaj proszę ze zrozumieniem...
Ja piszę tylko, że na zdrowych ori amorkach przy sprężynach -40 mam taką samą wysokość przodu jak Metal na kicie przy -60...
kojak666, fotki trochę dziwne porobiłeś Nie obraź się ale nie widać u Ciebie tego -60. Jakie sprężyny założyłeś? Może to są do jakiegoś diesla i dlatego tak to wygląda u Ciebie?
Bastek, przód H&R niebieskie -60 a tył czerwone MTS-Technic -40 kupowałem od kolegi jeździły na b3 1.8 i były kupowane pod ten silnik także to nie może być to...dwa palce wchodzą mi po między nadkole a opone....
Zamiast robić czarno-białe fotki nie myślałeś zerwać z niej tego stosu naklejek ? Wysokość jak dla mnie jest dobra, tylko że felga tutaj tak sobie wygląda. Jakoś nie widzę tu tego czerwonego ala rantu i stożków ale jak kto lubi