AR90QCRT 44 Rajd Festiwalowy
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
to takie złudzenie ja tak szybko kręcę, że się wydaje że wcalechmiel25 pisze:Grześ ty chociaż trzymasz dwie ręce na kierownicy
Powodzenia i czekam na kolejne onbordy
heh, tak myśląc o tym to to jest niebezpieczne - powinni mi zabrać prawo jazdy
na filmie z błotnika widać, że trzymam kierownicę jak trzeba...
Dokładnie Tylko że to były przejazdy w celu nakręcenia filmu a jak się ganiam to też trzymam prawidłowo ręce na kierownicy.300zx pisze:Grzesiek, chmielowi chodziło chyba o coś innego. Zresztą zobacz jego onboard z Wyrazowa to będziesz wiedział o co chodzi Wpisz w yt: chmiel25 wyrazów.
Ty Grześ masz prawidłową pozycje
PS Ponoć LOEB jeździ tylko jedna ręką
Spoko Tomek to nie była wrzuta tylko wyjaśnienie, że chwaliłeś Grześka, a nie wytykałeś jakieś małe braki. Zresztą w Twoim kręceniu jedną ręką nie widać paniki i gubienia kierownicy (jak to często można obserwować na onboardach z kajtków) tylko ogarnięcie. Rajdowcy na asfaltach jeżdżą bardzo często praktycznie 1 ręką (szczególnie gdy jadą na krótkiej skrzyni), bo druga cały czas na drążku zmiany biegów i nikt im nic nie zarzuca.
To bardziej ja się tłumaczyłem ze swojej głupoty bo nawet podczas lajtowego przejazdu nie powinno się tak robić bo to uczy złych nawyków. Niestety300zx pisze:Spoko Tomek to nie była wrzuta tylko wyjaśnienie, że chwaliłeś Grześka
Już Grzegorz napisał w temacie że od codziennej jazdy nabrał złych przyzwyczajeń, Ja niestety też I jakoś nie moge się zebrać do nauki :roll: Ale może jak spadnie śnieg to znó potrenuje :mrgreen:
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Panowie jak byście widzieli co ja robię z rączkami jak jadę do pracy to byście padli,
jak trzeba to nawet smsa wyślę- a mam klawiaturę qwerty w tym samy czasie za fotela sięgam po śniadanko a w trzeciej dłoni piję colę, czwartą drapię się po jajkach, bo jak się spędza 8 h za kierownicą to tak już jest. piątą na podłokietniku, szóstą regulują klimę...to wrzućmy na yt będzie lepsze niż te z 90tki...i jak tu nie nabrać złych manier
poważnie to cenne są wszystkie uwagi. tylko trening i zawody i takie właśnie onboardy pozwolą wyeliminować podstawowe błędy
g.
jak trzeba to nawet smsa wyślę- a mam klawiaturę qwerty w tym samy czasie za fotela sięgam po śniadanko a w trzeciej dłoni piję colę, czwartą drapię się po jajkach, bo jak się spędza 8 h za kierownicą to tak już jest. piątą na podłokietniku, szóstą regulują klimę...to wrzućmy na yt będzie lepsze niż te z 90tki...i jak tu nie nabrać złych manier
poważnie to cenne są wszystkie uwagi. tylko trening i zawody i takie właśnie onboardy pozwolą wyeliminować podstawowe błędy
g.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A