Audi A4 B6 Quattro by Solskier
oj watpie, ze to jest granica wytrzymalosci silnika No chyba, ze jest tam pod 300ps i 500nm :mrgreen:goldi j51 pisze:coś mi się zdaje kolego że jednak za dużo tych koników było przyczyną awarii już ostatnia modyfikacje była chyba na granicy wytrzymałości tego silnika ale znając ciebie jak tylko częsci dotrą zaraz będziesz śmigał powodzenia
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
mrozoo, Na pierwszej stronie 7 post masz opisane co tam siedziało Głowica na razie pojechała do obdukcji do fachowca :lol: PS nie masz może u siebie gdzieś 4 tłoków na zapasie ? Potrzebuje jakieś w co będą w igle.
Eeee tam nigdy nie jest za dużogoldi j51 pisze:coś mi się zdaje kolego że jednak za dużo tych koników było przyczyną awarii
niestety nie posiadam, z tlokow to zostal jeden z 1.6 JP pekniety z pogieta korba <mikolaj>
Nie baw sie w ta mala hybrydke zapodaj juz cos pokroju gtb2260vk, AL+ z ori koncowkami czy skladales juz na jakis race'ach? Walek z dbilas dynamic?
p.s. zeby przy mojej awari z pompa woda spadl pasek rozrzadu to bym mial 4 tloki po przebiegu 130tys km :mrgreen:
Nie baw sie w ta mala hybrydke zapodaj juz cos pokroju gtb2260vk, AL+ z ori koncowkami czy skladales juz na jakis race'ach? Walek z dbilas dynamic?
p.s. zeby przy mojej awari z pompa woda spadl pasek rozrzadu to bym mial 4 tloki po przebiegu 130tys km :mrgreen: