[ALL] Oświetlenie
[ALL] Oświetlenie
Co powiecie o takich żarówkach http://moto.allegro.pl/h4-osram-night-b ... 75871.html
Czy to w ogóle ma sens, czy faktycznie dają lepsze, dłuższe światło??
Czy to kolejny pic na wodę żeby wydać kasę i nic z tego nie mieć?
Czy to w ogóle ma sens, czy faktycznie dają lepsze, dłuższe światło??
Czy to kolejny pic na wodę żeby wydać kasę i nic z tego nie mieć?
Ostatnio zmieniony 28 paź 2011, 10:23 przez Ladi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
Szkoda kasy szybko sie spala. I napewno nie swieca na niebiesko hehehehe Patrzac na szklo tych zarowek to nie wiem czy bedzie duza roznica od zwyklej zarowki jezeli chodzi o kolor swiatla. Troche sie zarowek nawymienialem w swoich autach i powiem ze szkoda kasy na jakies "lepsze" firmowe bo szybciej padaja. Kiedys kupilem w biedronce po 10zl sztuka i swiecily na kolor zimny bialy i poltora roku smigaly i poszly razem z autem do nastepnego wlasciciela. Takie moje zdanie ze firmowe i drozsze nie znaczy ze lepsze. Ale to tylko moje zdanie.
-
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub
proket pisze:te lepsze http://moto.allegro.pl/za...1850954104.html
a co to za wynalazek z koncowka niebieska ?? Co to ma byc??
-
- Audi 80 Klub
Dla mnie zwykla zarowka swieci na zolto i tyle. Ja osobiscie w zadnym aucie nigdy nie mam normalnej zarowki bo mi sie niepodoba ten zotlawy kolor. Nawet kupe lat temu pamietam jak malucha mialem to od razu na slomczyn po zarowki i to sie placilo wtedy duzo bo po sklepach niebylo. A pamietacie moze takie niebieskie nakladki na zarowki co sie zakladalo?? Psy sie czepialy u nas za to i albo musiales sciagac albo po dowodzie. To byly czasy jak sie maluchem smigalo i paliwko bylo po 1zl. Cale dnie i noce sie ieraz spedzalo w maluchu. Jazda picie i kopulacje pierwsze byly tez w maluchu hehehe. Stare dobre czasy ktorych juz nie bedzie niestety.
-
- Audi 80 Klub