Nie przechwalki tylko wspomnienia starych dobrych czasow jak sie baletowalo i na wszystko sie mialo wyj.... <wodka>
[ Dodano: 2011-10-27, 21:35 ]
pamieta ktos te niebieskie nakladki co sie na zarowke zakladalo?? To byl wynalazek hehehe
[ALL] Oświetlenie
-
- Audi 80 Klub
Re: Oświetlenie
Jak najbardziej są warte wydanych pieniędzy, różnica w świeceniu jest naprawdę duża, a tym którzy jej nie widzą ... cóż polecam umyć przednią szybę od środka, lub wizytę u okulisty.Ladi pisze:Co powiecie o takich żarówkach http://moto.allegro.pl/h4-osram-night-b ... 75871.html
Czy to w ogóle ma sens, czy faktycznie dają lepsze, dłuższe światło??
Czy to kolejny pic na wodę żeby wydać kasę i nic z tego nie mieć?
Żarówki mają dwa minusy: 1 - cena, 2 - przepalają się szybciej niż tradycyjne żarówki; jednak uważam że jasne białe światło które dają sprawia że są szybko o tym zapominamy zwłaszcza jadąc w deszczowy wieczór poza miastem.
-
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub
icemerc pisze:Mnie NIght braker wytrzymały równy rok czasu... więc nie jest żle a jak poznije założyłem zwykłe żarówki to masakra... nic w nocy nie widać... osobiście polecam pomimo wyższej ceny bo za ceną idzie jakos a na bezpieczeństwie nie mozna oszczedzać...
Ja kupilem night breaker PLUS maja one podobno wydluzona zywotnosc w stosunku do zwyklych night breakerow. Poki co mam juz je grubo ponad rok i jak swiecily tak dalej bardzo dobrze swieca