[80 b4 ABT] zalewa i problem z odpalaniem
-
- Forum Audi 80
[80 b4 ABT] zalewa i problem z odpalaniem
Witam. Jestem tu nowy więc przepraszam jak coś będzie nie tak. Mam problem. Odpowiedzi szukam już 2 dzień i nic. Mianowicie mam audi 80 2,0 90KM + lpg. Kilka dni temu miałem wymienianą uszczelkę pod głowicą i przy tym uszczelniacze zaworowe i inne uszczelki które tam były. Teraz auto jeździ lepiej ale przy odpalaniu zalewa go. Ciężko go odpalić na zimnym a jak odpali to kopci na czarno-niebiesko ale po chwili już wszystko ok. Nie mam pojęcia co może być temu winne. Świece były też wymieniane. Auto gasze i zapalam tylko na Pb. Z góry dziękuje za odpowiedzi bo już nie mam siły.
-
- Forum Audi 80
Jeśli chodzi o kable to wszystko jest w porządku. Wszystko było sprawdzone. Nawet mechanik nie wie o co może chodzić. Wszystko wygląda na dobre i działające
[ Dodano: 2011-10-31, 21:52 ]
Wszystko już w porządku. Auto odpala od pierwszego kopa. Naprawa kosztowała 25zł. Jak się okazało padł czujnik temperatury wody ten niebieski. Po wymianie i kilku próbach wszystko w ok.
[ Dodano: 2011-10-31, 21:52 ]
Wszystko już w porządku. Auto odpala od pierwszego kopa. Naprawa kosztowała 25zł. Jak się okazało padł czujnik temperatury wody ten niebieski. Po wymianie i kilku próbach wszystko w ok.