Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[80 B4 1.9TDI 1Z]Cylinderki tył

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
skoti
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[80 B4 1.9TDI 1Z]Cylinderki tył

Post autor: skoti » 30 paź 2011, 18:06

Jak w temacie nie mogą mi zamówić w IC bo jest kilka rodzai podałem im system hamulcowy (pompa Lukasa) i i tak dalej pokazuje im 4 różne rodzaje. Wyjąłem stare moje i nie ma nabitych nr na nich, tylko na gumce na jednym zacisku Fag 331 611 695 a na drugim nic, tylko wytłoczony znaczek audi. Co najlepsze jeden jest dłuższy drugi krótszy i jaki tu teraz zamówić :!: :?:
ps. etka nic takiego nie widzi, google też i serwis tak samo stronka gajos :cry:

Awatar użytkownika
axell
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: axell » 30 paź 2011, 18:12

Ostatnio wymieniałem cylinderki u siebie. Mi kobieta w sklepie znalazła 2 rozmiary, z tym że przy wymianie dwóch to już raczej nie ma wielkiego znaczenia bo siła hamowania będzie równa, gorzej jak wymieniasz jeden.
Moja rada: weź cylinderek w ręce i idź do jakiegoś małego sklepu z częściami tam się ludzie trochę znają i na pewno dobierzesz (ja swój zmierzyłem suwmiarką i wszystko było jasne).
W InterCarsie wiedza tych ludzi kończy się na tym co zobaczą na monitorze :roll:

Awatar użytkownika
skoti
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: skoti » 30 paź 2011, 18:34

Tak tak wymieniam 2 szt, już mam je wyjęte, kolega mechanik mi zamawia części w IC z rabatami a ja se potem montuje. Jutro podjadę do niego i pomierzymy suwmiarką i spróbujemy zamówić :-/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hamulce tarczowe, bębnowe.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl