Audi 80 B4 ABT+ Black&White Angel
Kompletny brak czasu...
Ale dlubie jak tylko moge, klimatronik juz prawie skonczny, zostalo napelnic i podpiac wiazke w komorze silnika do skrzynki bezpieczników.
Zderzak przedni juz prawie wykonczony, bylo pekniecie, ktos wspawal nieudolnie kawalek innego tworzywa i to sie nie trzymalo, odpadalo, szpachel pekala, znalazlem material na ubytek i juz to pospawalem i wyszpachlowalem.
Tylny tez sie jeszcze szpachluje :mrgreen:
Opony 205/40/17 nie podolaly na polskich drogach, sa za niskie i jedna kuta felga pekla, zostala juz naprawiona a na auto trafily opony 225/45/17, stare opony chetnie sprzedam luib zamienie na 215/45/17. Moje maja ponad 6 mm i 5 mm. Pirelli P Zero nero...
Ale dlubie jak tylko moge, klimatronik juz prawie skonczny, zostalo napelnic i podpiac wiazke w komorze silnika do skrzynki bezpieczników.
Zderzak przedni juz prawie wykonczony, bylo pekniecie, ktos wspawal nieudolnie kawalek innego tworzywa i to sie nie trzymalo, odpadalo, szpachel pekala, znalazlem material na ubytek i juz to pospawalem i wyszpachlowalem.
Tylny tez sie jeszcze szpachluje :mrgreen:
Opony 205/40/17 nie podolaly na polskich drogach, sa za niskie i jedna kuta felga pekla, zostala juz naprawiona a na auto trafily opony 225/45/17, stare opony chetnie sprzedam luib zamienie na 215/45/17. Moje maja ponad 6 mm i 5 mm. Pirelli P Zero nero...
Klimatronik nie, nie wszczepilem jeszcze wiazki od wentylatorów :mrgreen:
Zdezaki leza i sie kurza ale juz prawie skonczone, jakos brak checi, wazniejsze sprawy w zyciu :mrgreen:
W aucie nic sie nie zmienilo, na zime w najblizszym czasie zaloze 16 ori z compi
Zderzaki chyba na wiosne, szkoda gdzies skatowac ten S2 przedni w zime...
Na moje felgi trafily opony 225/45/17 i juz nie wyglada tak efektownie ale ma byc bardziej praktycznie na przyszly sezon chce 215/45/17, chetnie takie wezme i oddam w zamian 205/40/17...
Zdezaki leza i sie kurza ale juz prawie skonczone, jakos brak checi, wazniejsze sprawy w zyciu :mrgreen:
W aucie nic sie nie zmienilo, na zime w najblizszym czasie zaloze 16 ori z compi
Zderzaki chyba na wiosne, szkoda gdzies skatowac ten S2 przedni w zime...
Na moje felgi trafily opony 225/45/17 i juz nie wyglada tak efektownie ale ma byc bardziej praktycznie na przyszly sezon chce 215/45/17, chetnie takie wezme i oddam w zamian 205/40/17...
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
no to na pewno na takiej oponie wygląd poleciał... Na 215 będzie lepiej, ale najlepiej by było na 205/45 :mrgreen:PI7er pisze:Na moje felgi trafily opony 225/45/17 i juz nie wyglada tak efektownie ale ma byc bardziej praktycznie na przyszly sezon chce 215/45/17, chetnie takie wezme i oddam w zamian 205/40/17...
btw szkody tam autem w zimie wyjeżdżać
witam witam teraz już wiem za czyim audi się tak często oglądam po Gdańsku a że przeważnie ma to miejsce jak jestem z drugą połową i gdy do mnie coś mówi to jest foch że jej nie słucham a cytuje" za wszystkim audikami się kur** oglądasz" hahaha
Na 2012 u mnie witają 17 bolero z cabrio i powiedz mi ile proponujesz w dół obniżenia uwzględniajac oczywiście dziurawą grunwaldzka itp
Audiczka naprawdę masz ładnego, pozdrawiam
Na 2012 u mnie witają 17 bolero z cabrio i powiedz mi ile proponujesz w dół obniżenia uwzględniajac oczywiście dziurawą grunwaldzka itp
Audiczka naprawdę masz ładnego, pozdrawiam