AR90QCRT 44 Rajd Festiwalowy
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
moje zdanie co do tego nawrotu w oleśnicy.
nie było czuć i dopiero na foto z lotu ptaka widzę, że prosta odchodziła w prawo a sam odcinek nawrotki już bardzo mocno, chyba nikt tego nie wyczuł. i jeśli tak jest to wcale nawrotka na ręcznym czy ryba nie jest rozwiązaniem na pokonanie tego odcinka w dobrym czasie, kilka kierowców zrobiło to moim zdaniem dobrze. tam trzeba było po prostu zwolnić bez pokazówki zawrócić i ogień. w tym przypadku. ten manewr mnie męczył bo jak pisałem wcześniej to właśnie trenowałem a tu się nie sprawdzało.
nie było czuć i dopiero na foto z lotu ptaka widzę, że prosta odchodziła w prawo a sam odcinek nawrotki już bardzo mocno, chyba nikt tego nie wyczuł. i jeśli tak jest to wcale nawrotka na ręcznym czy ryba nie jest rozwiązaniem na pokonanie tego odcinka w dobrym czasie, kilka kierowców zrobiło to moim zdaniem dobrze. tam trzeba było po prostu zwolnić bez pokazówki zawrócić i ogień. w tym przypadku. ten manewr mnie męczył bo jak pisałem wcześniej to właśnie trenowałem a tu się nie sprawdzało.
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Wiele osób tam zwyczajnie za szybko wpadało, więc auto niewiadomo jak dobrze wyważone nie skręcało bez podcięcia (tylko 2 osoby się zreflektowały i ładnie ten nawrót ogarnęły). Brakowało mi tam jakiejś wściekłej b2 z v8 derbiaka czy vipera <urodziny>, ciasnej nawrotki i wystrzału po nawrocie co by można było powiedzieć: "Panie Kapitanie, wzorowo!" <czapa>
Czekam na kilka onboardów innych ekip od deejaya. Między innymi Kacper Puszkiel (nr 33) w bmw robił wzorową robotę na całym odcinku, ale on do amatorów nie należy.
Czekam na kilka onboardów innych ekip od deejaya. Między innymi Kacper Puszkiel (nr 33) w bmw robił wzorową robotę na całym odcinku, ale on do amatorów nie należy.
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Widziałem, słaba jakość, więc czekam jeszcze na ten deejay'owy
Nie wiem, kilka osób przejechało ładnie na okrągło, ale były też 2 osoby co bardzo ładnie ciasno na lekkiej podcince przeszły ten nawrót i było śmiem twierdzić na moje "oko" ciutkę szybciej. Szerzej idąc wpadało się już na piach na asfalcie, więc trakcyjnie słabiej tam było (szczególnie na slicku) i kilka osób po nawrocie składając się do szykany strzelało boka.
Śmigaj, sprawdzaj i sam odnajduj jak Ty i Twoje auto jesteście w stanie szybko się przemieszczać w różnych warunkach <ok> Zabawkę masz bardzo fajną :!:
Bardzo podoba mi się jak viper ogarnia się w takich ciasnych nawrotach na początku filmiku - klik!
Nie wiem, kilka osób przejechało ładnie na okrągło, ale były też 2 osoby co bardzo ładnie ciasno na lekkiej podcince przeszły ten nawrót i było śmiem twierdzić na moje "oko" ciutkę szybciej. Szerzej idąc wpadało się już na piach na asfalcie, więc trakcyjnie słabiej tam było (szczególnie na slicku) i kilka osób po nawrocie składając się do szykany strzelało boka.
Śmigaj, sprawdzaj i sam odnajduj jak Ty i Twoje auto jesteście w stanie szybko się przemieszczać w różnych warunkach <ok> Zabawkę masz bardzo fajną :!:
Bardzo podoba mi się jak viper ogarnia się w takich ciasnych nawrotach na początku filmiku - klik!
Co do Vipera to troche trudno poruwnywać bo on jeździ w rajdach już jakieś 8/10 lat z czego około 6 B2q A z v8 lata juz ponad 3 lata wcześniej miał w niej 7A i są filmiki jak ładnie bokami lata.
Niestety należy trenować i wyciągać wnioski ze swoich błędów.
Czekam też na wypowiedź Leo bo on pisze dużo ciekawych wniosków.
Ps Viper jeszcze bawi się balansem hamulców przód tył.
Niestety należy trenować i wyciągać wnioski ze swoich błędów.
Czekam też na wypowiedź Leo bo on pisze dużo ciekawych wniosków.
Ps Viper jeszcze bawi się balansem hamulców przód tył.
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Ja za mało jeżdzie w takich imprezach bo bardziej jestem mistrzem prostej i parkingu pod biedronką. Wiem że Viper na odcinkach przestawiał siłe hamowania przód tył oczywiscie w nie wielkim stopniu , Niestety kiedyś mi to tłumaczył ale po kilku Bro mało kumaty byłem i troche to czasu temu było.
Startuj bedziemy kibicować i trzymać za kciuki <ok>
Startuj bedziemy kibicować i trzymać za kciuki <ok>
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Grzesiu jak tam klopoty z grzaniem motoru? Wyłączyłeś obieg od nagrzewnicy & termostat?
Ja mam u siebei tak:
http://megalol.d2.pl/franof1/B4_8C_20vt/93.jpg
http://megalol.d2.pl/franof1/B4_8C_20vt/94.jpg
Zdrówka
Ja mam u siebei tak:
http://megalol.d2.pl/franof1/B4_8C_20vt/93.jpg
http://megalol.d2.pl/franof1/B4_8C_20vt/94.jpg
Zdrówka