Można odpalić i bez takich cudów wystarczy podpompować gruszką aż pójdzie przelewem...jakiekolwiek inne zabiegi typu luzowanie przewodow wtryskiwaczy itp.są zbędne :mrgreen:figur pisze:odpowietrzyc to ja mam taki sposób ze sprężarką wkłada sie wąz pompujący do baku przez wlel uszczelniasz szmatką zrobi sie cisnienie w baku pujdzie paliwo do pompy poluzujesz sruby przy wtryskiwaczach powietrze pujdzie i mozna odpalac.
b4 1z] pompa cieknie
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Takie sposoby z powietrzem wołają o pomste. w Audi pół biedy zrób tam w łoplu czy czymś podobnym gdzie przewody sa wraz z złączkami plastikowymi zrobi sie w baku poduszka i rozciaga wszystkoa potem dziwią sie że powietrze ciagnie...figur pisze:odpowietrzyc to ja mam taki sposób ze sprężarką wkłada sie wąz pompujący do baku przez wlel uszczelniasz szmatką zrobi sie cisnienie w baku pujdzie paliwo do pompy poluzujesz sruby przy wtryskiwaczach powietrze pujdzie i mozna odpalac. bynajmniej na moim to podziałało.
Gruszka dobry sposób a bez pracy to odsysarka bez kiwniecia palcem a robote robi