Witam wszystkich. Jestem Michał z KRK i od jakichś 4. miesięcy jeżdżę 80tką B3 PN '91 90kucy (przynajmniej tyle bym chciał). Autko nie jest w najlepszym stanie ale jeździ. Mam nadzieję, że pomożecie mi zarobić z tej 80tki porządne autko. Pozdrawiam
Witam
Mam na imię Emil, mieszkam w Redzie (woj. pomorskie). Od dłuższego czasu mam problemy z moim autkiem. Często czytałem wasze fara szukając rozwiązania na moje usterki w aucie (nie ukrywam dużo się z nich dowiedziałem), aż wreszcie postanowiłem się zarejestrować. Nie wszystkie problemy mam rozwiązane i szukam kilku objaśnień odnośnie mojej 80.
Serwus wszystkim!
Kłania się wam Krzysiek. Póki co jestem na etapie szukania mojej 80, ale mam nadzieję, że z waszą pomocą szybko uda mi się nabyć model dla siebie. Na co dzień mieszkam w Mikołowie. Do zobaczyska na forum i na ścieżkach.
Pozdrawiam, Krzysiek.
Witam Panie i Panowie...miałem Audi 80 B3 ,jezdziłem nią przez 5 lat,1987 r bez wspomagania ale na gazie chodziła-bajka...potem przez rok jezdziłem Toyotą ,ale to nie to...wróciłem do Audiczki,trochę nowszej bo 1991 rok ale kupiłem bestje z gazem i powrót do korzeni to jest to...dodam tak na marginesie że przed 80 miałem też Audiczkę z 1980 roku...odpalała nawet przy -20 i to na gazie...pozdro dla wszystkich...
[ Dodano: 2011-11-05, 22:18 ]
Dodam że jestem z Żnina...
Witam jestem tu nowy mam na imię Adam z Katowic
mam Audi 80 1.6TD z roku 1990r.znalazłem tą stronę w googlach
Ps.Mam już tą moją Audiczke od pół roku jestem z nie bardzo zadowolony pod względem blacharki zero korozji silnik zwinny jak na te paremetry. Bardzo interesuje mnie terez ogrzewanie z mojej audi bo zima idzie a tam chłodne powietrze dmucha a węże są ciepłe czy większość kolegów tutaj mają taki problem.
Witam wszystkich:) Jestem Mateusz z Mikołowa. Od półtora roku moje Audi to b3 1.8 75 KM. Była już jedną nogą na złomie, ale postanowiłem odratować ten piękny samochód. Jednak w późniejszym czasie było mnóstwo wahań, wątpliwości i zmian decyzji. W końcu decyzja podjęta już definitywnie: zostaje na zawsze. Więc biorę się poważnie za remonty i inwestycje. Liczę na Waszą pomoc koledzy:)
P.S. wyszedł z tego elaborat w stylu "Urzekła mnie twoja historia" ;P