co masz konkretnie na myśli :mrgreen:rafalaudi1 pisze:Wygląda świetnie ale co do oślepiania aut z przeciwka to może być problem.
Dobre koło i gleba-nic więcej nie trzeba - Bi-xenonki z Q7
- mateuszz117
- Forum Audi 80
Naprawdę robią wrażenie. :shock: Jesteś w stanie powiedzieć ile zapłaciłeś za ten projekt czy jest to owiane tajemnicą? U Ciebie widzę polerowana lampę ale tam gdzie wstawiłeś foto z zielonym przodem to wydaje się być bez rezania.
To że wygląda super nie podlega wątpliwości ale powiedz mi jak z widocznością porównywalna do zwykłych lamp czy o niebo lepiej?
To że wygląda super nie podlega wątpliwości ale powiedz mi jak z widocznością porównywalna do zwykłych lamp czy o niebo lepiej?
Ostatnio zmieniony 09 paź 2011, 21:15 przez jacekku, łącznie zmieniany 1 raz.
niedawno chciałem się swoich pozbyć, ale mi przeszło, bo dopracowałem tablicęmateuszz117 pisze: i skad Wy bierzecie te lampy tylne us..tez takie chce
Pewnie koledze chodzi o szkła, ale wnioskuję, że to całe lampy, a nie rezanie środków? Ogólnie bardzo ciekawy samochód, choć te znaczki shell'a trochę dziwnie wyglądają na tym egzemplarzuTomiii pisze:co masz konkretnie na myśli :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
Bardzo fajne bordo ładny kolor jeszcze. Jakieś fotki inne bo masz soczewki nie wiem jakie ori?
Lampy US zazdroszczę
Pytanie co zrobiłaś z tymi starszymi felgami co masz pod nagłówkiem.
20.04.2010 Zawiasik zamontowany <ok>
Zdjecia na szybko fonem
Bo fajne jak 16 to bym się pisał 15 też ujdą.
Każdy coś ma innego i każdy jest wyjątkowy
Ja nie mam poduszki powietrznej.
No i szkoda że klimy nie ma:(
Ale autko widać ze jak na użytkowanie kobiety to wie co robi w dobrych rączkach sam bym chciał być w takich:)
Pozdrawiam szerokości i mało awaryjności:)
Lampy US zazdroszczę
Pytanie co zrobiłaś z tymi starszymi felgami co masz pod nagłówkiem.
20.04.2010 Zawiasik zamontowany <ok>
Zdjecia na szybko fonem
Bo fajne jak 16 to bym się pisał 15 też ujdą.
Każdy coś ma innego i każdy jest wyjątkowy
Ja nie mam poduszki powietrznej.
No i szkoda że klimy nie ma:(
Ale autko widać ze jak na użytkowanie kobiety to wie co robi w dobrych rączkach sam bym chciał być w takich:)
Pozdrawiam szerokości i mało awaryjności:)