Może by pasowało zapytać Daniela, czy podtrzymuje swoją deklaracje, a dopiero później szukać innego wykonawcy?ATLAS pisze: nie żalę się, ale wyznaję publicznie swoje niezadowolenie. To niezadowolenie ma na celu zmuszenie samego siebie, by w przyszłym roku NIE POZWOLIĆ innym wykonania kalendarza ;] sam się podejmę i zrobię coś fajnego. Kilka lat spędziłem w grafice i wiem, że nie odwaliłbym takiej lipy.
Kalendarz 2012 - dyskusja, uwagi, ustalenia.
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Wybaczcie, że się wtrącam, ale pamiętam jak w zeszłym roku, ktoś wypowiedział te oto słowa:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
dobrze Koral ze nie czytasz swoich postow nie wnoszacych nic do tematu, pisalem go w celu przekonania osob aby nie optowaly za robieniem takiego samego kalendarza rok w rok, badz uswiadomienia ich iz taki tryb pracy tworzy nudne ogladanie sciany... jezeli wciaz uwazasz ze nic nie wnosze do tematu to ja znowu odsylam Cie tam gdzie zawsze, czyli do szkoly
pozdro
ps: a prosilem czytac ze zrozumieniem...
IC69, zaraz napisze Danielowi o tym temacie zeby wiedzial ze cos tu sie dzieje juz z kalendarzem
pozdro
ps: a prosilem czytac ze zrozumieniem...
IC69, zaraz napisze Danielowi o tym temacie zeby wiedzial ze cos tu sie dzieje juz z kalendarzem
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
ja jestem gburem? to podkreslasz kawalek wypowiedzi, a piszesz o poscie, zdecyduj sie chlopcze bo nie kapcze o czym do mnie rozmawiasz
cytuje zebys moze przypadkiem zrozumial
cytuje zebys moze przypadkiem zrozumial
KoralB3 pisze:Post nie wnoszący nic do tematu ..Kolczat pisze:ps: i prosilbym kilka osob wypowiadajacych sie w tym temacie, o uwazne czytanie posta, bo nie bede pozniej sie tlumaczyl na 5 stron do przodu, a pozniej oskarzany o byle co...
Jeżeli Damian napisał że zrobi to na pewno zrobi. :->
W razie czego jest to jakieś rozwiązanie, jak ta kwota 100zł podzieli się na średnio 70osób biorących kalendarz to wychodzą groszowe sprawy.ysiul pisze:Lucazzz napisał/a:
a tak na serio to za dodatkowe 100-200 pln grafik z drukarni stworzył by dla nas projekt...
tylko czy jest sens wydawać te pieniądze skoro może ktoś z PKA80 to zrobi :?:
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt: