[B4 2,6] Vagowanie na Windows 7 64bit tylko USB - Hella
Witam
Podepnę sie pod temat bo również mam problem z podłączeniem sterownika silnika ABC do laptopa. Mam interfejs zrobiony własnoręcznie na max232 który np. w oplu na łączu obd2 śmigał aż miło.Ale niestety już na VAG-u nie daje znaku życia. Co może być przyczyna. Podłączałem różne wersje Vag-a i efekt jest ten sam czyli zero odzewu.
Podepnę sie pod temat bo również mam problem z podłączeniem sterownika silnika ABC do laptopa. Mam interfejs zrobiony własnoręcznie na max232 który np. w oplu na łączu obd2 śmigał aż miło.Ale niestety już na VAG-u nie daje znaku życia. Co może być przyczyna. Podłączałem różne wersje Vag-a i efekt jest ten sam czyli zero odzewu.
Kupiłem ten interfejs co wskazał kolega. Zagadac zagadał ale nie poprawnie na Polski Vag 4.9 Pokazywał dziwne Chaszcze przy identyfikacji a w błędach silnika błedy dotyczace modułów których ten samochód nie ma i wieszał się program ale jeszcze się pobawię na innym programie.Doktor pisze:Witam
Vag 303 i 311n nie odpala w ogóle na WIN 7 64bit przynajmniej u mnie