Witam
Chce sobie uzuplenic wypasik o podgrzewane fotele, a znazlem takowe z 90tki i mam w zwiazku z tym pytanie, czy sa jakies roznice miedzy fotelami sedana i Coupe, wiadomo, ze jedne sa skladane a drugie nie, ale czy oparcia sa identyczne??
Moj chytry plan zmierza do przelozenia mat grzewczych z foteli sedana do moich :mrgreen:
[B3/B4] Roznica miedzy fotelami sedana i Coupe
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Kurcze nie wiem dokładnie ale wydaje mi sie ze roznicy jakiejs znacznej nie ma.
A czemu akurat z sedana przeciez w coupe tez były grzance, mhm sedan na czesci dostepny?
To mamy podobny plan, oby wykonalny :mrgreen:jmm pisze:Moj chytry plan zmierza do przelozenia mat grzewczych z foteli sedana do moich
A czemu akurat z sedana przeciez w coupe tez były grzance, mhm sedan na czesci dostepny?
Heheh :mrgreen:hołard pisze: A czemu akurat z sedana przeciez w coupe tez były grzance, mhm sedan na czesci dostepny?
Zależy co się trafi, ale chcialem mieć pewność czy pasują
Jakbyś znalazł dla siebie i miał cynk o innych to daj znać
Ja mam namiar na jedne ale koles chce 600zł za 2 fotele plus kompletna instalacja do nich
No wlasnie, co oryginal to oryginałklepa pisze:Tak czytam i czytam i zapytam w końcu czy nie lepiej było by kupić maty grzewcze na allegro i wrzucić pod np. pokrowce na siedzenia i podłączyć pod przyciski hm? Myślę, że taniej by było i efekt ten sam, ale co oryginał to oryginał pozdrawiam.
Pozatym pokrowce na skore?:)