[Spoty pod Aldi Skarżysko-Kamienna]
[Spoty pod Aldi Skarżysko-Kamienna]
Witam wszystkich!!!
Wspólnie z kolegą Łukaszem (nick na forum Plastuch) od jakiegoś czasu organizujemy mini spociki na parkingu pod Aldi
Termin kolejnego nie jest bliżej znany.
Zakładam watek myśląc że znajda się chętni na przybycie na najbliższy spot którego termin ustalimy o ile będą zainteresowani.
Puki co są 4 autka, puki co Liczymy na więcej chętnych. Myślę że będzie nas coraz więcej i z biegiem czasu będziemy rośli w siłę.
Nasze autka
A4 1.8 T Plastuch
Limo A6Q Karol89
Parking znajduję się przy skrzyżowaniu ulic Józefa Piłsudskiego i Artura Grottgera
Zapraszamy wszystkich OOOO maniaków
Wspólnie z kolegą Łukaszem (nick na forum Plastuch) od jakiegoś czasu organizujemy mini spociki na parkingu pod Aldi
Termin kolejnego nie jest bliżej znany.
Zakładam watek myśląc że znajda się chętni na przybycie na najbliższy spot którego termin ustalimy o ile będą zainteresowani.
Puki co są 4 autka, puki co Liczymy na więcej chętnych. Myślę że będzie nas coraz więcej i z biegiem czasu będziemy rośli w siłę.
Nasze autka
A4 1.8 T Plastuch
Limo A6Q Karol89
Parking znajduję się przy skrzyżowaniu ulic Józefa Piłsudskiego i Artura Grottgera
Zapraszamy wszystkich OOOO maniaków
Ostatnio zmieniony 28 maja 2012, 11:08 przez karol89, łącznie zmieniany 7 razy.
Jak bedzie kilku chetnych to zorganizujemy moze cos w ten weekend a jak nie to w nastepny. Wiadomo im wiecej autek tym lepiejKrycha pisze:przyjade moją kozą tylko kiedy :mrgreen:
[ Dodano: 2011-11-08, 17:55 ]
No to widze ze grupa Starachowicka sie mobilizuje Jak cos to zgadajcie jeszcze kogos i ustalimy termin na ten weekend puki jeszcze zimna takiego nie ma.
- Łukaszek KSZO
- Forum Audi 80