Zniżki na części w Intercarsie.
Zastanawiam się czy ta cała akcja ma sens, ja osobiście zaopatruję się w graty w małym sklepiku motoryzacyjnym, oczywiście dostaję tam zawsze jakiś rabat i porównując ceny do intercars-u to od ich ceny wyjściowej płacę ok 30% mniej (czasami i więcej).
InterCars to jest droga firma i podejrzewam że nawet z rabatami zawsze znajdzie się ktoś kto sprzeda taniej <ok>
InterCars to jest droga firma i podejrzewam że nawet z rabatami zawsze znajdzie się ktoś kto sprzeda taniej <ok>
Zniżki na części
Więc jak będzie ?
ja też bym się chętnie pod tym podpisał , jak się chce mieć niezawodne autko to trzeba wydać trochę kasy na części oryginalne lub z wyższej półki . Więc przydały by się jakieś zniżki 
Zniżki na części
Spoko
Z niecierpliwością czekamy na odpowiedz
Pozdrawiam Aleksander
Z niecierpliwością czekamy na odpowiedz
Pozdrawiam Aleksander
ja osobiście jestem za intercars z 3 powodów
1-posiadają w ofercie dużo nietypowych cześć np mała pierdółka o której większość sklepów nie wie o istnieniu wiec dobra alternatywa zamiast aso
2 - większość cześć to markowe zamienniki lub orginał łatwo dostępne a ceny no niektóre sa zawrotne ale wieszkość części przystępne ma ceny
3- nie zdarzyło mi sie w intercars żeby części nie pasowały i byłby wadliwe w innych sklepach miałem takie przypadki
także wole dopłacić te parę dych i mieć spokój czasami warto
1-posiadają w ofercie dużo nietypowych cześć np mała pierdółka o której większość sklepów nie wie o istnieniu wiec dobra alternatywa zamiast aso
2 - większość cześć to markowe zamienniki lub orginał łatwo dostępne a ceny no niektóre sa zawrotne ale wieszkość części przystępne ma ceny
3- nie zdarzyło mi sie w intercars żeby części nie pasowały i byłby wadliwe w innych sklepach miałem takie przypadki
także wole dopłacić te parę dych i mieć spokój czasami warto
Warto też poszukać innych hurtowni oprócz intercarsu bo np. kopułka Boscha kosztuje u nich 69zł nie wiem ile byłoby zniżki z ta karta ale nich będzie 20% wiec będzie 55zł a ja mam za 42zł bez żadnych zniżek. Tak samo kable Boscha ponad 200zł ja mam za 120 itd. czyli w cenie jakiś sentechów czy janmorów.
jak było tak nie ma żniszki, ten temat jest juz wyczerpany moim zdaniem powinno go sie zamknąć
w interkarsie jest tak ze jak masz zniszke to placisz u nich normalna cene rzeczy w jakich innych sklepach sprzedają, jesli nie masz sprzedają Ci za 30% więcej....
tylko hurtownie gdzie zamawiają częsci u nich dostaja rabat
proste
w interkarsie jest tak ze jak masz zniszke to placisz u nich normalna cene rzeczy w jakich innych sklepach sprzedają, jesli nie masz sprzedają Ci za 30% więcej....
proste
dokladnie.. nawet jak kumpla pytam co na firme od nich biora czesci (warsztat samochodowy) to niektore ceny tez maja chore... dla mnie IC to nic ciekawego.. moze ktos napisze ze jakosc dobra, czesci dobre... sprawdzcie sobie w innych sklepach te same czesci to zobaczycie jakie roznice sa.. przynajmniej ja juz duzo czesci porownywalem i wg mnie maja bardzo drogo.. a po znizkach jakiejs rewelacji nie ma..levis1991 pisze:jak było tak nie ma żniszki, ten temat jest juz wyczerpany moim zdaniem powinno go sie zamknąć
proste
stary temat ktory nic nie wnosi i nic zniego nie wyniknie
Sprawa wygląda tak że poprostu nie mam aktualnie jestem całkowicie zajęty i nie mam czasu się tym zająć. Przez ostatnie cztery tygodnie musiałem nadganiać zaległe roboty. Skutkiem tego musiałem tyrać praktycznie siedem dni w tygodniu.eSPe pisze:jak na razie to nikt nic sobie jeszcze nie załatwił więc spoko loko. Akcja żadna jeszcze nie ruszyła.
W najbliższym tygodniu powinienem mieć już więcej czasu może uda mi się nadrobić zaległości forumowe :mrgreen:
Wstępna propozycja jest taka:
Z kartami zniżkowymi ruszymy od 01.01.2012.
Karta będzie ważna 1 rok.
Zostaje tylko kwestia ceny. Jak się dowiem ile kosztuje wyprodukowanie i wysyłka to przedstawię dalszy plan.