Rympel 666
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Coż ja mogę powiedzieć... <ok> :mrgreen:deejay.ftb pisze:wszystkich ktorzy nie moga sie napatrzec na tego tutaj Rympla zapraszam na kilka ruchomych obrazkow:
[url=http://b.vimeocdn.com/ts/216/116/216116365_200.jpg]Obrazek[/url]
<ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Poluzuj pasek kolego...nie spinaj się tak :mrgreen:deejay.ftb pisze:3majcie mnie we 2ch bo we 3ch mnie nie 3macie... wszystko widac na filmie, to po raz a po dwa - n.a.c.h.ó.j pytam sie te wtrety z angielskiego? wstydzisz sie pisac po polsku czy jak?karol89 pisze: Ale z tego co sobie przypominam to nie taki sobie Passat czyżby to ten z V8 under hood :?: :mrgreen:
Nie zdążyłem obejrzeć filmiku do końca i dlatego tak napisałem o Pasku (tak, wiem moja wina). A po anglikańsku napisałem tak jakoś nie wiem dlaczego sam... Więc kolego spokojnie. Polskiego się nie wstydzę, to tak jako dopełnienie wypowiedzi
ale se cukrują chłopy, aż nie wypada bo sie glupio robi, spotykacie się na podziemnych pakingach sami, jeszcze se ludzie pomyślą, że oprócz do waszych aut łączy was jeszcze jakaś inna miłość :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:i28 pisze:Szkoda paska, ale będzie lepiej. :mrgreen:
Cya next time, jeszcze coś się nakręci i obfoci nie raz.